Τετάρτη , 17 Απρίλιος 2024

Η πίτσα Domino’s αποκαλύπτει το σωστό τρόπο για να ξαναζεστάνετε τη χθεσινή πίτσα -Απίθανα τρικ | GASTRONOMIE

Η πίτσα Domino’s από την Αυστραλία, αφού έκανε την έρευνάς της, αποκαλύπτει τους καλύτερους τρόπους για να φάμε την πίτσα που ξέμεινε από… χθες το βράδυ.

Ζεσταίνουμε την πίτσα στο φούρνο μικροκυμάτων

Οι ειδικόι της Domino’s υποστηρίζουν ότι η πίτσα ζεσταίνεται μια χαρά στο φούρνο μικρκοκυμάτων.

Για να μην ξεραθεί υπάρχει κόλπο. Απλά βαζετε στο φούρνο ένα φλιτζάνι που έχετε γεμίσει μέχρι τη μέση με νερό. Και κατόπιν ζεσταίνετε την πίτσα για 45 δευτερόλεπτα.

Ζεσταίνουμε την πίτσα στη βαφλιέρα

Εάν θέλετε να ζεστάνετε περισσότερα από ένα κομμάτια πίτσα, τότε οι ειδικοί της Domino’s pizza συστήνουν να βάλετε δύο κομμάτια μαζί, το ένα πάνω στο άλλο, σαν σάντουιτς, στη βαφλιέρα. Αφήστε το για ένα λεπτό στη βαφλιέρα που καίει, και θα απολαύσετε ένα σάντουιτς πίτσας τραγανό απέξω με λιωμένο τυρί απομέσα.

Ζεσταίνουμε την πίτσα στο τηγάνι

Αυτός είναι ένας τρόπος για να ζεστάνεις την πίτσα με επιτυχία που έχουμε δει και στο παρελθόν. Οπως λένε και οι ειδικό της Donino’s το να ζεστάνεις την πίτσα στο τηγάνι είναι ο τρόπος που εξασφαλίζει ότι θα φάτε πίτσα σαν να είναι ολόφρεσκη. Λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά: Μην βάλετε ούτε μια σταγόνα λάδι στο τηγάνι.

Αν πάλι θέλετε να ζεστάνετε την πίτσα στο φούρνο απλά βάλτε την σε ένα ταψί και σκεπάστε την με ένα κομμάτι χαρτί ψησίματος.

Φτιάχνουμε ομελέτα με την πίτσα!

Για όσους αισθάνονται ότι δεν μπορούν να φάνε ξαναζεσταμένα ζυμάρια οι ειδικοί της Domino’s pizza προτείνουην κάτι πραγματικά πρωτότυπο. Χρησιμοποιείστε μόνο τη γέμιση, τη γαρνιτούρα, και φτιάξτε μια υπέροχη ομελέτα.

Σπάστε απλά δύο με τρία αυγά σε ένα τηγάνι και προσθέστε τη γαρνιτούρα από την πίτσα.

Οσο για το ζυμάρι… Μην το πετάξετε. Κρατήστε το στο ψυγείο. Ισως σε μια δυο ημέρες θελήσετε να το κόψετε μπαστουνάκια που θα ψήσετε στο φούρνο για να φτιάξετε ένα υπέροχο τραγανό σνακ.


Πηγή