Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Πρώην σεφ του Λευκού Οίκου αποκαλύπτει το εργαλείο που πρέπει να υπάρχει σε κάθε κουζίνα -Και είναι έκπληξη | GASTRONOMIE

Ο Αντρέ Ρας εργάστηκε ως σεφ στην κουζίνα του Λευκού Οίκου για τέσσερις προέδρους, προετοιμάζοντας γεύματα για τους προέδρους Κλίντον, Μπους, Ομπάμα και Τραμπ.

Μιλώντας στο Insider για το εργαλείο που κατά τον ίδιο πρέπει να υπάρχει σε κάθε κουζίνα ο Ρας είπε ότι δεν είναι άλλο από το γουδί.

Γουδί και γουδοχέρι
Shutterstock

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Rush ανακάλυψε τη δύναμη των φρέσκων βοτάνων και μπαχαρικών ενώ εργαζόταν στον Λευκό Οίκο, όπου ο κήπος λαχανικών της πρώτης κυρίας Μισέλ Ομπάμα παρείχε στην κουζίνα ποικιλία φρέσκων λαχανικών.

«Αυτό ήταν κάτι που μου άρεσε πολύ στον κήπο του Λευκού Οίκου», είπε. «Αυτά τα μπαχαρικά που όλοι χρησιμοποιούμε καθημερινά, όταν τα φτιάχνετε μόνοι σας, γίνονται κάτι εντελώς καινούργιο που είναι δελεαστικό για τον ουρανίσκο σας, τόσο οπτικά όσο και γευστικά, αποτελούν από μόνα τους μια δήλωση».

Ο Rush λέει ότι τα φρέσκα βότανα και τα μπαχαρικά είναι τόσο γευστικά που ελαχιστοποιούν την ανάγκη για αλάτι και μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο που τρώτε.

«Νομίζω ότι όλοι πρέπει να φτιάχνουν τα δικά τους μείγματα μπαχαρικών και λαχανικών επειδή δίνουν αυτή τη φυσική γεύση», είπε. «Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να μειώσετε όλο αυτό το νάτριο από το αλάτι που προσθέσουμε στο φαγητό. Αν πάρετε το φρέσκο σκόρδο σας, λίγο φρέσκο κόλιαντρό, μερικές λιαστές ντομάττες και τα βάλετε στο γουδί και τα χτυπήσετε καλά και χρησιμοποιήσετε και μερικές φρέσκες πιπεριές και ελάχιστο, απειροελάχιστο αλάτι, θα εκπλαγείτε με τη γεύση που θα δώσει το μείγμα αυτό στο κρέας, στις σαλάτες, στις πατάτες ακόμη και σε σύνθετους υδατάνθρακες. Θα αλλάξει τον κόσμο σας».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακολουθήστε το iefimerida.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο iefimerida.gr


Πηγή