Σαλάτα καπρέζε με πέστο και ζυμαρικά – Newsbeast


Υλικά

  • 1 1/2 φλ. τσαγιού ζυμαρικά της επιλογής σας
  • 3 κ. σ. σάλτσα πέστο
  • 1 κ. σ. ελεαιόλαδο
  • 1/4 κ. γλ. αλάτι
  • 1/4 κ. γλ. σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1/8 κ. γλ. πιπέρι
  • 1/2 φλ. τσαγιού ντοματίνια
  • 1/2 φλ. τσαγιού μπάλες φρέσκιας μοτσαρέλας
  • 2 φύλλα βασιλικού ψιλοκομμένα

Εκτέλεση

  1. Σε μία κατσαρόλα βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  2. Σε ένα μπολ ανακατέψτε την σάλτσα πέστο, το ελαιόλαδο, το αλάτι, το σκόρδο και το μαύρο πιπέρι.
  3. Προσθέστε τα ζυμαρικά και ανακατέψτε καλά.
  4. Τέλος, γαρνίρετε με τα ντοματίνια, τη μοτσαρέλα και τα φύλλα φρέσκου βασιλικού.

Source link

Ελέγξτε επίσης

Φουρνιστό κοτόπουλο με ρύζι -Το μυστικό για να μη βγει νερόβραστο και λασπωμένο όπως το κατσαρολάτο

Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που αυτό το φαγητό γίνεται καλύτερο όταν ψήνεται στον φούρνο από όταν …

Daily-News.GR