Πέμπτη , 15 Μάιος 2025

Σαλάτα με παντζάρια, καρότο και ρόδι

.infinite-article-container .comments-list-wrap .comments-list{ display:block!important; }

Υλικά για 2 άτομα

Για τη σαλάτα

  • 2 παντζάρια κομμένο σε λεπτές λωρίδες
  • 3 καρότα κομμένα σε λωρίδες
  • μια χούφτα σπόρους ροδιού
  • 1 πράσινο μήλο κομμένο σε λεπτές φέτες

Για το ντρέσινγκ

  • 1/4 φλιτζάνι γιαούρτι
  • 1/4 φλιτζανιού φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
  • 2 κουταλιές της σούπας μηλόξυδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
googletag.cmd.push(function() {googletag.display(“dfpAdSlot_Gevseis_450x50_text_ad”); })

Εκτέλεση

Για τη σαλάτα

  1. Ψιλοκόβετε τις καρότο και τα παντζάρια.
  2. Εάν δεν έχετε έναν αποφλοιωτή ζουλιέν, κόβετε τα παντζάρια κατά μήκος και μετά σε λεπτές λωρίδες.
  3. Σε μια σαλατιέρα ρίχνετε τα παντζάρια, καρότα, ρόδι και μήλο.

Για το ντρέσινγκ

  1. Ανακατέψτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ραντίστε τη σαλάτα. Ανακατεύετε καλά και σερβίρετε.

Source link

Ελέγξτε επίσης

Η Αντζελα Γκερέκου έγραψε βιβλίο με συνταγές της γιαγιάς της -Κερκυραϊκή παστιτσάδα, σοφρίτο, γλυκό κουμ κουάτ

Ένα νοσταλγικό ταξίδι στις γνώριμες γεύσεις της ζωής μου, τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, …

Daily-News.GR