Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Σεφ δείχνει πώς αφαιρούμε εύκολα τσόφλι αυγού που έπεσε μέσα στο μπολ -Viral βίντεο | GASTRONOMIE

Το απλό κόλπο που χρησιμοποιεί για να αφαιρέσει τα τσόφλια που πέφτουν μέσα στα ωμά αυγά όταν τα σπάμε, μοιράστηκε στο διαδίκτυο ένας κορυφαίος σεφ.

Ο Βρετανός σεφ Ρόμπι Μπελ είπε ότι ο ευκολότερος και γρηγορότερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε το μισό κέλυφος για να μαζέψετε τα μικρά κομμάτια που έχουν πέσει μέσα στα ασπράδια των αυγών.

«Αυτή είναι μια υπέροχη μικρή συμβουλή. Ο καλύτερος τρόπος για να αφαιρέσετε το κέλυφος του αυγού από το αυγό σας είναι να χρησιμοποιήσετε το μισό από το κέλυφος που μόλις σπάσατε», λέει στο βίντεο που ανέβασε στο TikTok. «Λειτουργεί κάθε φορά».

Το βίντεό του από τότε έχει προβληθεί περισσότερες από 30.000 φορές, με πολλούς να παραδέχονται ότι χρησιμοποιούν πάντα τα δάχτυλά τους για να αφαιρέσουν το ενοχλητικό μικρό τσόφλι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Άργησες 20 χρόνια. Γιατί δεν μου το είπε κάποιος αυτό νωρίτερα;», έγραψε κάποιος. Ένας άνδρας αναρωτήθηκε έκπληκτος «γιατί δεν το έμαθε αυτό στη σχολή των σεφ».

Ωστόσο, ορισμένοι ανάφεραν ότι το τέχνασμα ήταν κάτι «ήδη γνωστό» και ήταν περίεργοι στο να μάθουν πώς οι άλλοι συνήθως αφαιρούν τα σπασμένα κελύφη από τα αυγά τους.

Και ο Ρόμπι δεν είναι ο μόνος σεφ που έχει μοιραστεί με τον κόσμο αυτό το κόλπο. Ο Βρετανός σεφ Τζέιμι Όλιβερ, έχει αποκαλύψει στο παρελθόν, πώς αφαιρούσε τα σπασμένα κελύφη από τα αυγά.

«Το έχουμε κάνει όλοι. Κάνουμε μια ομελέτα ή ένα κέικ, σπάμε τα αυγά μας και στη συνέχεια ένα κομματάκι κέλυφος πέφτει τυχαία στο αυγό. Τώρα το φυσικό ένστικτο είναι να βάλεις εκεί τα δάχτυλά σου, αλλά αν το προσπαθήσεις να το πάρεις, πάντα γλιστρά και είναι κάπως ενοχλητικό. Ο ευκολότερος τρόπος να το κάνετε, είτε το πιστεύετε είτε όχι, είναι να επιστρέψετε στον φίλο μας κ. Τσόφλι. Μπορείτε να το μαζέψετε εύκολα και να πάρετε αυτά τα ενοχλητικά κομμάτια κελύφους κάθε φορά», είχε πει χαρακτηριστικά ο διάσημος σεφ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακολουθήστε το iefimerida.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο iefimerida.gr


Πηγή