Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Σπιτικό παγωτό σάντουιτς

Υλικά για 2-4 άτομα

  • 1 κουτί εβαπορέ
  • Μισό κουτί ζαχαρούχο γάλα
  • 1 φάκελο σαντιγί σε σκόνη
  • 2 κουτιά μπισκότα πτι-μπερ

Εκτέλεση

  1. Βάζετε στο μίξερ το εβαπορέ και το ζαχαρούχο και χτυπάτε για 5 λεπτά. Έπειτα προσθέτετε τη σαντιγί σε σκόνη και χτυπάτε γύρω στα 10 λεπτά ή μέχρι να γίνει μια παχύρρευστη κρέμα.
  2. Παίρνετε ένα τετράγωνο ταψί και στρώνετε τον πάτο με μπισκότα προς την ίδια κατεύθυνση όλα. Ρίχνετε από πάνω την κρέμα και σκεπάζετε πάλι με μπισκότα προς την ίδια κατεύθυνση.
  3. Βάζετε το ταψί στην κατάψυξη και περιμένετε να παγώσει για περίπου 5 ώρες. Όταν παγώσει, κόβετε με το μαχαίρι.
  4. Για να μην καθίσουν άσχημα τα μπισκότα στο πάνω μέρος, τα στρώνετε αφού κρυώσει το παγωτό μετά από 3 ή 4 ώρες.

Source link