Παρασκευή , 2 Μάιος 2025

Συνταγή για κλασικό, βελούδινο ρυζόγαλο -Χωρίς κορν φλάουρ


Το αυθεντικό, το παραδοσιακό ρυζόγαλο πήζει με το άμυλο που βγάζει το ρύζι στο γάλα. Αυτή η συνταγή είναι ό, τι χρειάζεστε για να το πετύχετε.


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Οι καλύτερες πίτες (αλμυρές και γλυκές) από κάθε γωνιά της Γης -Ποιες ελληνικές ξεχωρίζουν

Πίτα, τάρτα, torta ή pie – όπως κι αν ονομάζεται, η ιδέα παραμένει η ίδια …

Daily-News.GR