Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Το απόλυτο κοκτέιλ για τις γιορτές των Χριστουγέννων – Viral, μοιάζει με χιονόμπαλα [βίντεο]

Αν σχεδιάζετε να περάσετε την Πρωτοχρονιά με φίλους και θέλετε να τους εντυπωσιάσετε, σας έχουμε το απόλυτο κοκτέιλ, που έχει γίνει viral.

Η food stylist Μεγκ Κουίν μοιράστηκε στο λογαριασμό της στο Instagram μια συνταγή για κοκτέιλ που μοιάζει με χιονόμπαλα, με πολλούς να την βρίσκουν εντυπωσιακή.

Πώς θα φτιάξετε το απόλυτο χριστουγεννιάτικο κοκτέιλ

Το κοκτέιλ απαιτεί ελάχιστη προετοιμασία: Ένα ποτήρι ασφαλές για κατάψυξη, ένα κλαδάκι δενδρολίβανου, νερό και τουλάχιστον μερικές ώρες χρόνο κατάψυξης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Το viral κοκτέιλ χιονόμπαλα αξίζει απόλυτα το hype» λέει η Κουίν στο βίντεο που ανάρτησε στο λογαριασμό της και έχει συγκεντρώσει 687.000 likes. Πώς όμως φτιάχνετε;

«Ξεκινήστε ρίχνοντας νερό στον πάτο ενός ποτηριού» αναφέρει και στη συνέχεια κόβει ένα κομμάτι δενδρολίβανου, το οποίο τοποθετεί ανάποδα στον πάτο του ποτηριού. Βάλτε το ποτήρι στην κατάψυξη για μερικές ώρες – η food stylist είπε ότι κάποιοι χρησιμοποιούν σπάγκο και ταινία για να κρατήσουν το κλαδάκι στη θέση του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια, και μόλις έρθουν οι καλεσμένοι σας, βγάλτε το ποτήρι από την κατάψυξη και «γεμίστε το με το αγαπημένο σας διαυγές κοκτέιλ, όπως βότκα με σόδα ή απλά ανθρακούχο νερό. Και έτσι έχετε το πιο χαριτωμένο ποτό για τις γιορτές».

«Αυτό είναι το αγαπημένο μου χριστουγεννιάτικο κοκτέιλ που έχω φτιάξει ποτέ» έγραψε κάποιος ενώ άλλοι έδωσαν και τις δικές τους ιδέες, όπως το να προσθέσει κανείς λίγη τριμμένη καρύδα στον πάτο για να μοιάζουν με χιονονιφάδες, ενώ ένας άλλος είπε ότι βάζει rasberries για να το κάνει ακόμη πιο γιορτινό.

Ωστόσο, κάποιοι σχολιαστές υποστήριξαν πως το ποτήρι θα σπάσει στην κατάψυξη ενώ ορισμένοι που το δοκίμασαν ανέφεραν ότι μετά από 5 λεπτά που λιώνει ο πάγος, κινδυνεύεις να «πνιγείς» από το δεντρολίβανο, καθώς ανεβαίνει στην επιφάνεια. Βέβαια, μπορείς να το βγάλεις και να συνεχίσεις το ποτό σου, αφού την δουλειά του την έχει κάνει – έχεις εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή