Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Το απόλυτο κόλπο για να χωρίσετε τον κρόκο από το ασπράδι του αβγού -Πανεύκολο, πιάνει πάντα | GASTRONOMIE

Μια γυναίκα μοιράστηκε το απλό κόλπο της για τον διαχωρισμό των κρόκων από τα ασπράδια αυγών και το μόνο που χρειάζεστε είναι δύο μπολ και μια τρυπητή κουτάλα.

Τα αυγά, ως γνωστό, πρέπει να χωρίζονται σε ασπράδια και κρόκους για την παρασκευή πολλών γλυκών και κέικ, όπως η πάβλοβα, κυρίως σε συνταγές που απαιτούν τη δημιουργία μαρέγκας. Έτσι, λοιπόν, η Καρολίνα ΜακΚάλεϊ μοιράστηκε το δικό της απλό κόλπο για τον διαχωρισμό, σε μια προσπάθεια να βοηθήσει άλλους επίδοξους μάγειρες. «Το κόλπο λειτουργεί μαγικά» έγραψε η Καρολίνα στην ανάρτησή της στο Instagram.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι πρέπει, λοιπόν, να κάνετε; Σύμφωνα με την ίδια, το μόνο που χρειάζεστε είναι δυο μπολ και μια τρυπητή κουτάλα και στη συνέχεια να σπάσετε ένα αυγό επάνω σε αυτήν. Το ασπράδι θα περάσει εύκολα από τις σχισμές της στο μπολ, ενώ ο κρόκος θα παραμείνει επάνω στην κουτάλα. Η τελευταία κίνηση είναι να βάλετε τον κρόκο στο άλλο μπολ και ιδού ο διαχωρισμός του αυγού εύκολα και γρήγορα.

Δεν το πίστευαν οι οπαδοί της

Σχεδόν 10.000 άτομα που είδαν το κόλπο είπαν είτε πως «δεν το είχαν σκεφτεί ποτέ» είτε πως «σίγουρα θα το χρησιμοποιούσαν». «Αυτό είναι μεγαλοφυές, τόσο έξυπνο» έγραψε μία γυναίκα, με έναν άλλον να προσθέτει: «Απίστευτο». Μερικοί ήταν δύσπιστοι ως προς το εάν το κόλπο θα λειτουργούσε εξίσου καλά εάν ο κρόκος έσπαγε, αλλά η πλειοψηφία δήλωσε πως ήταν οπαδοί του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακολουθήστε το iefimerida.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο iefimerida.gr


Πηγή