Κυριακή , 11 Μάιος 2025

Το κόλπο στην κουζίνα που κάνουν όλοι οι επαγγελματίες

Δεν υπάρχει επαγγελματίας σεφ που δεν θα σου πει για το Νο 1 μυστικό που έμαθε στη σχολή μαγειρικής.

Να βάζεις μια μικρή πετσέτα ή λίγο χαρτί κουζίνας κάτω από το ξύλο κοπής, ώστε να γίνεται πιο σταθερή η επιφάνεια.

Το ξύλο κοπής δεν κουνιέται πια όσο προσπαθείς να κόψεις πράγματα με ένα πολύ αιχμηρό μαχαίρι.

Ούτε περιστρέφεται ακανόνιστα πάνω στον πάγκο όσο τεμαχίζεις τα λαχανικά…


Source link

Ελέγξτε επίσης

Φτιάχνουμε πραλίνα φιστικιού με μόνο 2 υλικά –Η καρδιά της σοκολάτας Ντουμπάι έτοιμη σε 10 λεπτά

Η απολαυστική γέμιση του πιο viral γλυκού παγκοσμίως φτιάχνεται στο πι και φι. Η δημοφιλία …

Daily-News.GR