Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Τσιαπάτα με προσούτο

.infinite-article-container .comments-list-wrap .comments-list{ display:block!important; }

Υλικά για 2 άτομα

  • 2 ψωμάκια τσιαπάτα
  • 80 γρ. φρέσκια μοτσαρέλα
  • 4 φύλλα μαρουλιού
  • 4 φέτες προσούτο
  • ντοματίνια
googletag.cmd.push(function() {googletag.display(“dfpAdSlot_Gevseis_450x50_text_ad”); })

Εκτέλεση

  1. Κόβετε στη μέση τα ψωμάκια.
  2. Στη συνέχεια στο κάθε ψωμάκι βάζετε 2 φύλλα μαρουλιού, 2 φέτες προσούτο, μοτσαρέλα και ψιλοκομμένα ντοματίνια.
  3. Κλείνετε το sandwich και το βάζετε για πολύ λίγο αν θέλετε στη ψηστιέρα μέχρι να γίνει φρυγανιστό.

Source link