Τρίτη , 29 Απρίλιος 2025

Τσικνοπέμπτη: Γιατί το κρέας θέλει κόκκινο κρασί


Τα συστατικά ενός επιτυχημένου τραπεζιού για σήμερα Τσικνοπέμπτη δεν είναι άλλα από καλή παρέα, εκλεκτά κρεατικά εδέσματα και εξαιρετικής ποιότητας κόκκινο κρασί. Έχετε όμως αναρωτηθεί γιατί η συνοδεία μιας καλοψημένης μπριζόλας από ένα ποτήρι κόκκινο κρασί αποτελεί απαράβατο κανόνα;


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Olive oil tasting: 30 γευσιγνώστες από όλο τον κόσμο δοκιμάζουν ελαιόλαδα από 25 χώρες για να επιλέξουν τα κορυφαία

Ολα έτοιμα για τον 10ο Διεθνή Διαγωνισμό ελαιολάδου που πραγματοποιείται στην Ελλάδα με συμμετοχές από …

Daily-News.GR