Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Χριστουγεννιάτικα μενού με luxury διάθεση & εκλεπτυσμένο γούστο πάντα από την InterCatering

Μοναδικές στιγμές συντροφιά με τους αγαπημένους σας και τους εκλεκτούς προσκεκλημένους σας.

Ιδανικές μέρες για γιορτινές ευχές, συνοδεία ιδιαίτερων γευστικών απολαύσεων που θα αποθεώσουν κάθε γεύμα σας. Μενού που ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, πασπαλισμένα με glam νότες και απαστράπτουσα διάθεση μόνο από την InterCatering. Η έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα της αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία, που θα χαρίσει στις εκδηλώσεις και τα τραπέζια σας πραγματικά αξέχαστη επίγευση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιλέξτε το μενού που σας ταιριάζει!

Party, εορταστικό event, κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας… Δώστε σε κάθε περίσταση τη γεύση που της αξίζει με έμπνευση InterCatering. Η δημιουργικότητα και ο επαγγελματισμός του καταξιωμένου team, οι εκλεκτές και προσεχτικά διαλεγμένες πρώτες ύλες από κάθε γωνιά του πλανήτη, αλλά και οι επιρροές από τη Μεσογειακή και Διεθνή Κουζίνα υπόσχονται gourmet πινελιές στα χριστουγεννιάτικα menu σας.

Τέσσερις αξιόλογες συνθέσεις πιάτων από την InterCaratering ξεπερνούν τα καθιερωμένα και σίγουρα θα απογειώσουν το ρεβεγιόν σας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χριστουγεννιάτικο Μενού Buffet 1 – Η «σαλάτα των τριών Μάγων» δίνει μια παραμυθένια διάσταση με μαρούλι, πιπεριές σε τρία χρώματα, φιλέτο πορτοκαλιού, αβοκάντο, καβουρδισμένα αμύγδαλα και πέρλες ροδιού, συνοδεία sauce vinaigrette από παλαιωμένο βαλσάμικο ξύδι. Μαζί και η επιλογή της σαλάτας Waldrof με σέλερι, καρύδια, λεπτές φέτες πράσινου μήλου, σταφίδες και dressing από απαλή μαγιονέζα και μουστάρδα. Η χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα δεν θα μπορούσε να λείπει, με γέμιση από ρύζι, συκωτάκια πουλιών, σταφίδες, κουκουνάρι, κάστανα, αποξηραμένα βερίκοκα, η οποία γαρνίρεται με gravy sauce. Το χοιρινό μπούτι αργοψημένο στον φούρνο με μέλι, μουστάρδα, πορτοκάλι και μελωμένες πατάτες δένει ιδανικά με τη γαλλική τάρτα με κατσικίσιο τυρί, καραμελωμένα κρεμμύδια και πράσο, ενώ για το τέλος έρχεται ένας λαχταριστός κορμός από αφράτο παντεσπάνι και αέρινη mousse σοκολάτας.

Χριστουγεννιάτικο Μενού Buffet 2– Η δεύτερη επιλογή περιλαμβάνει μία πανδαισία από φρέσκιες σαλάτες με καπνιστή πάπια, φρούτα του δάσους και vinaigrette από ρόδι, επιπλέον φυσικά της “εορταστικής” σαλάτας των τριών Μάγων. Η μοναδική χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα δεν μπορεί να λείπει ούτε από εδώ, ωστόσο τη διαφορά κάνει το μοσχαρίσιο φιλέτο γάλακτος σε κρούστα μυρωδικών με sauce από γλυκό κρασί Vinsanto. Οι αρωματικοί λαχανοντολμάδες με λαβράκι βρασμένο μέσα σε ζωμό από πετρόψαρα «παντρεύονται» περίτεχνα με mousseline πατάτας, η οποία είναι αρωματισμένη με λάδι τρούφας, μία γαλλική τάρτα και κανελόνια με χριστουγεννιάτικη γέμιση. Για επιδόρπιο, εκτός από το χριστουγεννιάτικο κορμό, σας αιφνιδιάζει συναρπαστικά μία τούρτα Mont Blanc από πουρέ κάστανο με βάση από τραγανή μαρέγκα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χριστουγεννιάτικο Cocktail Μενού – Για party με κίνηση, η InterCatering έχει επιμεληθεί κάθε γευστική λεπτομέρεια. Διάφορα mini bites και finger food αποδεικνύονται ιδεατά. Καρβέλι γεμιστό με κομμάτια παρμεζάνας, ελίτσες γεμιστές με πιπεριές φλωρίνης και αμύγδαλα, μανιτάρια γεμιστά με μυρωδικά και ρολλάκια καπνιστού σολομού τυλιγμένο σε φύλλο ρόκας. Πατατούλα γεμιστή με sour cream & brick, το τοματίνι cherry με mozzarella και pesto βασιλικού στα παιχνιδιάρικα wooden sticks. Φουά γκρα και φραγκοστάφυλο σε λεπτές φέτες φρυγανισμένου ψωμιού, tramezzini με prosciutto και cream cheese και ρολλάκια beef carpaccio με mousse από chevre και τόσα άλλα αλμυρά και γλυκά εδέσματα…

Χριστουγεννιάτικο Μενού – Η γιορτινή σαλάτα με καρδιά από σπανάκι, baby ρόκα, chips μετσοβόνε και ρόδι με dressing αρωματισμένου σιναπόσπορου φλερτάρει με το prosciutto cotto σε μια γευστικότατη quiche, ενώ η πατροπαράδοτη γεμιστή γαλοπούλα συνοδεύεται από πατατούλες baby με απάκι και πορτοκάλι , ενώ για το τέλος σας περιμένει μία σαγηνευτική τούρτα Mont Blanc.

Ζήστε τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με αύρα InterCatering και επιλέξτε τον ιδανικό χώρο αλλά και το menu που αρμόζει στη δική σας περίσταση. Οι προτάσεις είναι πολλές και μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις επιθυμίες σας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανακαλύψτε τα Χριστουγεννιάτικα Μενού της InterCatering εδώ.

Info: 210 8946625 | info@intercatering.gr | www.intercatering.gr

www.facebook.com/intercatering/ | www.instagram.com/intercatering




Πηγή