Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024
Μπισκοτογλυκό με πασχαλινά κουλουράκια

Μπισκοτογλυκό με πασχαλινά κουλουράκια

Λαχταριστό και εύκολο γλύκισμα για όλες τις ώρες

Υλικά για 2-4 άτομα

– 125 γραμμάρια πασχαλινά κουλουράκια
– 300ml κρέμα γάλακτος 35 % λιπαρά χτυπημένη σε σαντιγί
– 90 γραμμάρια ζαχαρούχο γάλα

Εκτέλεση

1. Στο μπλέντερ θρυμματίζετε τα κουλουράκια μέχρι να γίνουν σκόνη και αφήνετε στην άκρη.

2. Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει μια σφικτή σαντιγί. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και διπλώνουμε με μια σπάτουλα μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.

3. Βάζουμε σε κάθε μπολάκι λίγο από τα τριμμένα κουλουράκια, από πάνω την κρέμα και επαναλαμβάνουμε μέχρι να γεμίσουμε όλα τα μπολ.

4.
Αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες και σερβίρουμε. Αλλά αν το μείγμα είναι παγωμένο μπορούμε να το σερβίρουμε αμέσως.

sidagi.gr