Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

KAFEA TERRA – Εντυπωσίασε το κοινό του London Coffee Festival 2023 με τα coffee brands Dimello και AREA 51

Η KAFEA TERRA, πρότυπη Ελληνική εμπορική και βιομηχανική εταιρεία επεξεργασίας και εμπορίας καφέ, συμμετείχε με τα coffee brands, Dimello και AREA 51, που φέρουν την υπογραφή της στο London Coffee Festival 2023, που πραγματοποιήθηκε στο The Truman Brewery από τις 20 έως τις 23 Απριλίου 2023.

Το London Coffee Festival, ένα από τα πιο ζωντανά φεστιβάλ καφέ στον κόσμο, προσέλκυσε φέτος πάνω από 30.000 επισκέπτες και 200 εκθέτες, παρέχοντας ένα μοναδικό περιβάλλον για τους λάτρεις του καφέ, αλλά και τη δυνατότητα να εξερευνήσουν νέες προελεύσεις, εξαιρετικά αρώματα, γεύσεις και να έρθουν σε επαφή με παγκοσμίου φήμης baristas.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εντυπωσιακή παρουσία της KAFEA TERRA στο φεστιβάλ αποτέλεσε απόδειξη της δέσμευσής της στην ποιότητα, τη δεξιοτεχνία και την καινοτομία στον κλάδο του καφέ, με παρουσία πάνω από 35 χρόνια στο χώρο. Τα coffee brands, Dimello και AREA 51, ξεχώρισαν, προσφέροντας τη δική τους γευστική νότα στο φεστιβάλ. Εκπαιδευμένοι baristas παρουσίασαν τις δεξιότητές τους, προσφέροντας στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία καφέ, αναδεικνύοντας τα καλύτερα στοιχεία της ελληνικής κουλτούρας καφέ.

O Dimello, γνωστός για την πλούσια και τολμηρή γεύση του, παρουσίασε το ξεχωριστό Dimello Freddo, πρωτοπόρο για την αγορά του Λονδίνου, καθώς και μια σειρά από φρέσκες προτάσεις στα ροφήματα καφέ, αλλά και τα nonalcoholic coffee cocktails με βάση τρία Dimello single origin coffees: Costa Rica, Brazil & Ethiopia.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο AREA 51, ως αυθεντικός εκπρόσωπος της κατηγορίας Specialty, επιλέγει από το 2016 αποκλειστικά Specialty Grade καφέδες μοναδικής γεωγραφικής προέλευσης και τρέχουσας σοδειάς, προσέφερε την ευκαιρία στους επισκέπτες να γευτούν τις πιο πρόσφατες προελεύσεις καφέ, σε διαφορετικές παρασκευές όπως espresso, καφέ φίλτρου και cold brew.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετείχαμε στο London Coffee Festival 2023», δήλωσε ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος, Managing Director της Kafea Terra UK. «Ήταν πράγματι, μια εξαιρετική ευκαιρία να παρουσιάσουμε τα signature brands μας, Dimello και AREA 51, και να μοιραστούμε την αγάπη μας για την ελληνική κουλτούρα καφέ με τους λάτρεις του καφέ από όλο τον κόσμο».

Η συμμετοχή της KAFEA TERRA στο London Coffee Festival 2023 ήταν μια απόδειξη της δέσμευσης της εταιρείας στην ποιότητα, τη δεξιοτεχνία και την καινοτομία. Μέσω των εμπορικών σημάτων που φέρουν την υπογραφή της, Dimello και AREA 51, η KAFEA TERRA παρουσίασε τα καλύτερα στοιχεία της ελληνικής κουλτούρας καφέ, προσφέροντας στους επισκέπτες μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία.


Πηγή