Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Kiss@THE DOLLI – Πώς να απολαύσετε αγαπησιάρικα, μεθυστικά bites στην πιο κοσμοπολίτικη γωνιά της Αθήνας

Πόση αγάπη μπορεί να φωλιάσει κάτω από την Ακρόπολη; Είναι δυνατόν σε μια μπουκιά να φυλακιστεί όλη η κοσμική μαγεία; Και άραγε τι να συμβαίνει όταν η premium αισθητική συναντά την κορυφαία ποιότητα πρώτων υλών;

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι αισθήσεις συντονίζονται, οι παλμοί ανεβαίνουν, τα χέρια ενώνονται και το πάθος ανάβει αυτή τη μοναδική στιγμή… αποκλειστικά για δύο! Και το THE DOLLI γιορτάζει την αγάπη στην Αθήνα, με εξαιρετικές γεύσεις και την ομορφότερη θέα της πόλης στέλνοντας το δικό του δυνατό κάλεσμα!

Στο νέο, εμβληματικό ξενοδοχείο – hôtel maison του ομίλου Grecotel χτυπάει η καρδιά της υψηλής γαστρονομίας. Για μία ολόκληρη εβδομάδα, από τις 12 έως 18 Φεβρουαρίου, το μήνυμα «KISS» αντηχεί σε όλους τους χώρους, εμπνέοντας τους chefs για τη δημιουργία ειδικών menus με elegant touch και ανεπανάληπτους συνδυασμούς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο Dolli’s rooftop restaurant έχετε την ευκαιρία να αφεθείτε στην καθηλωτική θέα του ιστορικού κέντρου της πόλης, ενώ το Valentine’s dinner στις 14 Φεβρουαρίου υπόσχεται μία συγκλονιστική μέθεξη λεπτών αρωμάτων και φίνων γεύσεων. Ο chef Σάκης Τζανέτος προτείνει ένα menu υψηλών προδιαγραφών… beyond all expectations!

Ένα αισθαντικό welcome με σαμπάνια Veuve Clicquot ή Laurent Perrier Cuvée Rosé και εκλεκτά canapés: τερίνα φουά γκρα, σολομός «Wellington», καρπάτσιο μοσχάρι με τρούφα και λαβράκι sashimi ακολουθούνται από ταρτάρ με καραβίδα, χαβιάρι και αχινό. Η συνέχεια επιβάλλει χτένια Saint Jacques και τριλογία tortelli με αστακό, γαρίδα και καλαμάρι. Ως main course κάνει δυναμική είσοδο το Wagyu beef με fois gras και τρούφα, ενώ για το τέλος η επιτομή της απόλαυσης κρύβεται στο επιδόρπιο Coeur d’ Amour με σοκολάτα Valrhona. Ο executive sommelier προτείνει, βέβαια, τα κατάλληλα wine pairings και cocktails για κάθε γεύση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Tailor-made ιδέες, προσωπική φιλοξενία, high-end προτάσεις που θα απογειώσουν κάθε στιγμή σας. Στο επιβλητικό Salon @THE DOLLI έχετε την ευκαιρία να περιπλανηθείτε ανάμεσα σε εικαστικά σπάνια αριστουργήματα, στα συλλεκτικά έργα των Lalannes, του Pablo Picasso και τα ανυπέρβλητα κεραμικά του Jean Cocteau.

Το Dolli’s patisserie αποτελεί ένα ιδιαίτερο κεφάλαιο με κύριο χαρακτηριστικό τον signature buffet γλυκών και mini treats, ενώ στον χώρο του Library θα συναντήσετε μια ξεχωριστή πρόταση Afternoon Tea που συνοδεύεται από ιδιαίτερες γλυκές και αλμυρές νότες, γύρω από σπάνια objets & art pieces, ιστορικά κειμήλια, αντικείμενα design κι ενδιαφέρουσες εκδόσεις.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τέλος, το Le Bar Secret είναι έτοιμο να σας μυήσει στη διακριτική του γοητεία ως άλλο περίτεχνο και πολύτιμο jewel box, με ανατρεπτικά cocktails, ξεχωριστά pairings κι επιμελημένα menus για γεύμα ή δείπνο.

Hot topic!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Superior το THE DOLLI, προσφέρει τα καλύτερα και ήδη κατατάσσεται στα πιο επιδραστικά σημεία πολιτιστικού ενδιαφέροντος της πρωτεύουσας! Έχοντας μόλις γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια, κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και κέρδισε κορυφαίες διακρίσεις από το Condé Nast Traveler και άλλα διεθνή μέσα. Η απαράμιλλη καλλιτεχνική του ταυτότητα δένει θεσπέσια με την αυθεντική πολυτέλεια και το ασίγαστο πάθος για ζωή!

Και τώρα είναι η καλύτερη ευκαιρία να το επισκεφθείτε…

The Dolli: Μητροπόλεως 49, 10556 Αθήνα – τηλ.: 21 6004 7000 – thedolli.com


Πηγή