Δευτέρα , 9 Δεκέμβριος 2019
Σαλάτα με καρπούζι, φέτα και ντρέσινγκ ούζου

Σαλάτα με καρπούζι, φέτα και ντρέσινγκ ούζου

Καλή σας απόλαυση με ένα απλό βήμα…

Υλικά συνταγής
– 1κιλό καρπούζι, χωρίς φλούδα και κουκούτσια , κομμένο σε φέτες
– 1 φλιτζάνι φρέσκα φύλλα δυόσμου
– ½ κρεμμύδι σε λεπτές λωρίδες
– 50γρ. τυρί φέτα σε κομματάκια

Για το ντρέσινγκ ούζου

– 2 κ.σ. κόκκινο ξίδι
– 2κ.σ. ελαιόλαδο
– 1 κ.σ. ούζο
– Αλάτι, φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής
Ετοιμάζουμε το ντρέσινγκ αναμειγνύοντας τα υλικά. Σ’ ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το καρπούζι, το δυόσμο, το κρεμμύδι, και τη φέτα και περιχύνουμε με το ντρέσινγκ.

 

Πηγή: newsbeast.gr