Κυριακή , 24 Ιανουάριος 2021

Ακόμα και 7,5 εκατοστά θα επιμηκύνεται το πέος με τη βοήθεια της επιστήμης

Οι άντρες θα έχουν σύντομα τη δυνατότητα να αυξάνουν τα προσόντα τους χρησιμοποιώντας τα δικά τους βλαστοκύτταρα, επεκτείνοντας το μέγεθος του ανδρισμού τους ακόμα και 7,5 εκατοστά.

Η όλη διαδικασία περιλαμβάνει έναν συνδυασμό λίπους (μέσω λιποαναρρόφησης) και υγιών βλαστοκυττάρων από το σώμα του «πάσχοντος».

Πρόκειται για μια μέθοδο αντίστοιχη με αυτή που χρησιμοποιείται ήδη στη γυναικεία κοσμητική για την αύξηση του μεγέθους των μαστών χωρίς παρεμβατικές μεθόδους ή χρήση συνθετικών υλικών. Και όπως έδειξε μελέτη της βρετανικής τράπεζας βλαστοκυττάρων Stem Protect, το 95% του κόσμου προτιμά πια τα βλαστοκύτταρα από την παραδοσιακή πλαστική χειρουργική.

Η Stem Protect μας λέει μάλιστα πως τα βλαστοκύτταρα σηματοδοτούν «μια νέα εποχή στην κοσμητική χειρουργική», καθώς η όλη διαδικασία δεν θα ξεπερνά τις 6.000 ευρώ. «Συχνά δεχόμαστε αιτήματα από άντρες που θέλουν πίσω τα μαλλιά τους, κάτι που για την ώρα είναι αδύνατο», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Stem Protect, Mark Hall, λέγοντας πάντως για τα βλαστοκύτταρα πως «τώρα όμως αρχίζουμε να τα παίρνουμε για να επιμηκύνουμε τα πέη. Οι άντρες έχουν ακούσει για τα βλαστοκύτταρα, που μπορούν να αναγεννήσουν κάθε ιστό, οπότε γιατί όχι;».

Και συνεχίζει: «Το αποτέλεσμα είναι κάτι στο οποίο μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν τα βλαστοκύτταρα, αναπτύσσοντας ουσιαστικά ιστό από τα ίδια τα κύτταρα ενός ανθρώπου, τα οποία δεν απορρίπτονται έτσι από το σώμα. Και πουθενά δεν είναι αυτό πιο χρήσιμο από τις περίπλοκες και ευαίσθητες επεμβάσεις σαν την επιμήκυνση πέους».

Νέες εποχές για τα μικρά μεγέθη…

localStorage.clear();


Πηγή