Σάββατο , 15 Ιούνιος 2024
Είχε τις αισθήσεις της κατά την εγχείρηση και κανείς δεν μπορούσε να την ακούσει να ουρλιάζει

Είχε τις αισθήσεις της κατά την εγχείρηση και κανείς δεν μπορούσε να την ακούσει να ουρλιάζει

Ένα νοσοκομείο της Αγγλίας αναγνώρισε την ευθύνη του στους ισχυρισμούς μιας γυναίκας πως πάσχει πια από μετατραυματικό στρες, καθώς είχε τις αισθήσεις της κατά την ώρα του χειρουργείου.

Η ασθενής πήγε στο Yeovil District Hospital στο Σόμερσετ για μια γυναικολογική επέμβαση το 2018. Όταν οι γιατροί άρχισαν όμως να την κόβουν, εκείνη μπορούσε να τους νιώσει, όχι όμως και να τους ειδοποιήσει για τη φρίκη που ζούσε.

Κατάφερε μάλιστα να ανακαλέσει στον δικηγόρο της όλη την εμπειρία της εγχείρησης, βήμα το βήμα, λέγοντας πως δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με κανέναν.

Η ιατρική ομάδα συνειδητοποίησε κάποια στιγμή ότι η ασθενής βίωνε δυσφορία, καθώς αυξανόταν η πίεση του αίματος, συνέχισε ωστόσο απτόητη την επέμβαση, όπως ισχυρίζεται το δικηγορικό γραφείο Irwin Mitchell, επικαλούμενο την πελάτισσά του που δεν κατονομάζεται.

Το νοσοκομείο αναγνώρισε πως έπρεπε να υποβληθεί η ασθενής σε γενική αναισθησία και όχι σε τοπική. Εκπρόσωπός του είπε στον «Guardian» πως «φαίνεται ότι η κακή συνεννόηση οδήγησε στη χρήση διαφορετικής αναισθησίας από αυτή που απαιτείται συνήθως για μια τέτοια επέμβαση. Λυπούμαστε για όσα υπέφερε η ασθενής ως αποτέλεσμα»…


Πηγή