Δευτέρα , 25 Μάιος 2020
Η ένεση που έκανε στο πέος τού χάρισε δύο βδομάδες… επώδυνης στύσης

Η ένεση που έκανε στο πέος τού χάρισε δύο βδομάδες… επώδυνης στύσης

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ακόμα με μια στύση που λίγο έλειψε να του στερήσει τη ζωή ένας νεαρός Βρετανός, έχοντας κάνει μια ένεση στον ανδρισμό του με ένα παράνομο σκεύασμα που εγγυάται τεράστιες επιδόσεις στο κρεβάτι.

Ο Danny Polaris έκανε την ένεση λίγο πριν από μια βραδινή ερωτική συνεύρεση, αν και τώρα παραδέχεται πως ήταν κακή ιδέα. Την επομένη μάλιστα, παρά την επώδυνη στύση, δεν αναζήτησε ιατρική βοήθεια, αλλά συνέχισε κανονικά τη μέρα του στο Βερολίνο.

Ο μουσικός και δημοσιογράφος από το Σουόνσι της Ουαλίας είπε σχετικά: «Γνώρισα μια νοσοκόμα, με την οποία πήγα σπίτι, και κατέληξε να μου κάνει μια ένεση για καλύτερη στύση στο πέος. Και εγώ είπα ‘‘γιατί όχι; Τι θα μπορούσε να πάει στραβά;’’. Ήταν μια από τις χειρότερες αποφάσεις της ζωής μου».

Οι γιατροί τού είπαν πως θα μπορούσε κάλλιστα να βλάψει μόνιμα τον ανδρισμό του, αφήνοντάς τον με πριαπισμό. Οι επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε για να απαλλαγεί από την ενοχλητική στύση ήταν επίσης επώδυνες, καθώς έγιναν χωρίς αναισθητικό.

«Έχω ακόμα λίγη στύση δέκα μέρες μετά», έγραψε κάποια στιγμή μέσα από το νοσοκομείο, «το σεξ είναι πολύ σημαντικό για μένα. Είναι ερωτικός συγγραφέας, γράφω για το σεξ και ασχολούμαι με το σεξ. Χρειάζομαι όλη τη βοήθεια που μπορώ να βρω».

Οι φίλοι του Danny έστησαν και μια σελίδα στην πλατφόρμα χρηματοδότησης GoFundMe για να τον βοηθήσουν να καλύψει τα ιατρικά έξοδα αλλά και το κόστος της αποκατάστασης.

Όσο για τη συμβουλή του; «Μην αφήσετε κανέναν να έρθει κοντά στο πέος σας με μια ένεση, δεν αξίζει»…

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή