Σάββατο , 6 Ιούνιος 2020

Νέα επιλογή για ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία του «Παπαγεωργίου»

Τη δυνατότητα μιας ακόμη επιλογής να κλείσουν ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Παπαγεωργίου θα έχουν οι πολίτες από 1η Σεπτεμβρίου. Πλέον για να προγραμματίσουν τα ραντεβού τους θα μπορούν να καλούν στο 2313 32 3333 με κόστος αστικής χρέωσης, καθώς το Γραφείο Ραντεβού του Νοσοκομείου θα αντικατασταθεί από Τηλεφωνικό Κέντρο.

Στη συγκεκριμένη τηλεφωνική γραμμή οι πολίτες θα εξυπηρετούνται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 08:30 το πρωί έως τις 15:00 μετά το μεσημέρι.

Έτσι θα αποφευχθούν ο συνωστισμός και η ταλαιπωρία στις ουρές, των πολιτών που πηγαίνουν στο Γραφείο Ραντεβού για να προγραμματίσουν τις εξετάσεις τους όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Επίσης, εξακολουθούν να ισχύουν και οι άλλες δύο επιλογές που ήδη είχαν οι πολίτες. Δηλαδή:

1. Να καλούν στον πενταψήφιο αριθμό 14741, από Δευτέρα έως Παρασκευή, κατά τις ώρες 08:00- 20:00. Η χρέωση είναι 1,029 ευρώ από σταθερό και 1,66 ευρώ από κινητό τηλέφωνο, για διάρκεια κλήσης 5 λεπτών.

2. Να κλείνουν ραντεβού μέσω Ίντερνετ, χρησιμοποιώντας την διαδικτυακή πλατφόρμα του Νοσοκομείου, www.gnpap.gr, η οποία είναι διαθέσιμη σε όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

localStorage.clear();


Πηγή