Τετάρτη , 21 Σεπτέμβριος 2022

Τι είναι τελικά το αυχενικό σύνδρομο;

Το αυχενικό σύνδρομο αποτελεί μία από τις συχνότερες παθήσεις στην περιοχή του άνω κορμού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα συμπτώματά του είναι ευρέως γνωστά με τις χαρακτηριστικές ενοχλήσεις που προκαλούν, όπως, ενδεικτικά, ζαλάδες, ιλίγγους, ναυτίες και έντονο πονοκέφαλο.

Το αυχενικό σύνδρομο ταυτόχρονα εντοπίζεται σε ευρύ ηλικιακό φάσμα, με αποτέλεσμα να δυσκολεύει τη ζωή μας καθημερινά και να μας αποθαρρύνει από πάρα πολλές δραστηριότητες.

Σύμφωνα με μια πληθώρα δημοσιευμένων ιατρικών ερευνών, ύστερα από τα απανωτά -εκ των πραγμάτων αναγκαστικά- lock down έχει αυξηθεί δραματικά στο γενικό πληθυσμό η εγκατάσταση μυοσκελετικών πόνων και παθήσεων, αυτοάνοσων ή μη, με την εμφάνιση πόνου στον αυχένα και στη μέση να καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις. Θλιβερή δε πρωτιά κατέχουν κάτοικοι περιοχών με αυξημένο μέσο όρο ατμοσφαιρικής υγρασίας αλλά και επαγγέλματα που ευνοούν την κακή στάση του σώματος και την καθιστική ζωή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι επιστήμονες στρέφονται ολοένα και περισσότερο στη δημιουργία νέων ιατροτεχνολογικών προϊόντων που μπορούν να βοηθήσουν αποτελεσματικά τον ασθενή, χωρίς να τον ενοχλούν στην καθημερινή τους δραστηριοποίηση.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα πολύ γνωστά σε όλους μας και παγκοσμίου φήμης ορθοπεδικά βοηθήματα Powerpharm Kepler με τη χαρακτηριστική ανάγλυφη κόκκινη εσωτερική επιφάνεια που φέρει το λογότυπο της παραγωγού ελληνικής εταιρείας.

Τα Kepler είναι εμπλουτισμένα με κεραμικά υλικά και μέταλλα τα οποία προκαλούν υπεραιμία στην περιοχή εγκλωβίζοντας και αντανακλώντας πίσω στο σώμα μας τη δική μας φυσική άπω υπέρυθρη ακτινοβολία. Η ευεργετική αυτή υπεραιμία επιτρέπει, εν είδει διαθερμίας, στο αίμα να φθάσει στην πάσχουσα περιοχή, μεταφέροντας σε αυτήν πολύτιμα για την αποθεραπεία της συστατικά. Το διαπιστωμένο αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας είναι πολλαπλό. από τη μια η ενδυνάμωση και η αναζωογόνηση των μυών, και από την άλλη η αποτελεσματική ανακούφιση από τους μυοσκελετικούς πόνους σε οποιαδήποτε περιοχή ή άρθρωση εφαρμοστεί το κατάλληλο βοήθημα με την χαρακτηριστική κόκκινη επιφάνεια της Powerpharm Kepler.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Πέρα από τις αποδεδειγμένες ευεργετικές του ιδιότητες, τα ορθοπεδικά Kepler είναι εργονομικά σχεδιασμένα και συνάμα κομψά και διακριτικά για να μπορεί να τα φορά ο καθένας από εμάς που τα έχει ανάγκη, χωρίς να τον ενοχλούν είτε λειτουργικά είτε αισθητικά», δήλωσε η CEO της Powerpharm και συνέχισε εφιστώντας την προσοχή στο καταναλωτικό κοινό:

«Θα πρέπει, ωστόσο, να γνωρίζουμε ότι τα αξιόπιστα ιατροτεχνολογικά βοηθήματα (όπως της Powerpharm Kepler που διατίθενται σε όλα τα φαρμακεία και είναι ιδιαίτερα γνωστά στον ιατρικό χώρο της υγείας) οφείλουν να φέρουν πιστοποίηση ιατροτεχνολογικού προϊόντος CE (European Conformity Certificate)».

Περισσότερες πληροφορίες για την επαναστατική αυτή τεχνολογική εφαρμογή μπορείτε να βρείτε εδώ ή στο 2311 300 400.


Πηγή