Δευτέρα , 8 Αύγουστος 2022

Χειμώνας χωρίς πονόλαιμο;

Για άμεση ανακούφιση στον ερεθισμένο λαιμό σας εμπιστευτείτε την ευεργετική δύναμη της φύσης και τα προϊόντα της OTOSAN.

Οι εναλλακτικές και αποτελεσματικές φυσικές λύσεις που προσφέρουν αντί των παραδοσιακών φαρμάκων, καλύπτουν όλα τα ενοχλητικά συμπτώματα του κρυολογήματος κι είναι ιδανικά ακόμα και για μικρά παιδιά άνω του ενός έτους, χωρίς επιπλέον φαρμακευτική αγωγή, όπως σιρόπι ή καραμέλες.

Σήμερα, το Otosan Gel Forte, προστίθεται στη μεγάλη οικογένεια της OTOSAN.

Με υπέροχη γεύση λεμονιού, εμπλουτισμένο με ευκάλυπτο, θυμάρι, μέντα, μέλι και άλλα φυσικά συστατικά, προσφέρει άμεση ίαση σε όλες τις φλεγμονές της στοματόφαρυγγικής κοιλότητας όπως φαρυγγίτιδα, λαρυγγίτιδα, αμυγδαλίτιδα, πονόλαιμο, βραχνάδα.

Συμπτώματα, όπως ξηρός βήχας, βραχνάδα ή επώδυνη κατάποση, που παρατηρούνται ιδιαίτερα την περίοδο του χειμώνα λόγω της παγωνιάς και της υγρασίας εξαφανίζονται άμεσα.

masdhagf3

Είναι το μόνο σε μορφή γέλης, που τη στιγμή της κατάποσης δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ στο βλεννογόνο, που αφενός μαλακώνει και ενυδατώνει τον ερεθισμένο λαιμό και αφετέρου παρέχει ένα παρατεταμένο αίσθημα φρεσκάδας.

Με ισχυρή αντιμικροβιακή δράση, προσφέρει άμεση ανακούφιση και στην αίσθηση του πόνου.

Δοκιμάστε το Otosan Gel Forte, τον πιο πρωτοποριακό τρόπο θεραπείας στις φλεγμονώδεις παθήσεις του λαιμού.

Αντιμετωπίστε δραστικά τα συμπτώματα της φαρυγγίτιδας και της βραχνάδας, με το Otosan Spray Forte. Ένα μοναδικό προϊόν, με τοπική αναισθητική δράση που καταπραΰνει τις φλεγμονές του λαιμού και τον ξηρό βήχα άμεσα και αποτελεσματικά.

Με φυσική γεύση πορτοκάλι, χωρίς γλουτένη. Εξαιρετικό και για παιδιά, άνω των 12 ετών.


Πηγή