Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Έκανε ένεση βαζελίνης για να μεγαλώσει το πέος του και έπαθε γάγγραινα

Έκανε ένεση βαζελίνης για να μεγαλώσει το πέος του και έπαθε γάγγραινα

Ένας 45χρονος άνδρας έπαθε γάγγραινα στο πέος του αφού έκανε ένεση με βαζελίνη για να το μεγαλώσει, αποκαλύπτουν γιατροί, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Το πέος του άνδρα που δεν κατονομάζεται, σάπισε μετά την ένεση. Ο 45χρονος που κατάγεται από τα νησιά του Νότιου Ειρηνικού, επισκέφθηκε τα Επείγοντα νοσοκομείου γιατί ένιωθε άσχημα και υπέφερε από φαγούρα στο πέος του επί 5 ημέρες.

Θυμήθηκε ότι είχε κάνει ένεση στον εαυτό του με βαζελίνη πριν από δύο χρόνια, όταν οι γιατροί του έκαναν ερωτήσεις για τη σεξουαλική ζωή του.

Το πέος του ήταν «υπερβολικά παραμορφωμένο» εξαιτίας της γάγγραινας, με σάρκα σε αποσύνθεση και πύον.

Ο άνδρας εισήχθη εσπευσμένα για έκτακτο χειρουργείο και υποβλήθηκε σε δύο ακόμη επεμβάσεις για να σωθούν τα υπολείμματα των γεννητικών του οργάνων.

Μετά από την τοποθέτηση πολλών δερματικών μοσχευμάτων, ο 45χρονος κατάφερε να επιστρέψει στο σπίτι του 1 μήνα αργότερα.

Ο τύπος της γάγγραινας

Την υπόθεση έκανε γνωστή ο γιατρός Amer Amin, νοσοκομείου του Σίντνεϊ, ο οποίος τη δημοσίευσε σε έντυπο με θέματα ουρολογίας. Ο γιατρός θυμήθηκε ότι αντιμετώπισε την περίπτωση ενός άνδρα που δεν «ένιωθε καλά», ένιωθε αδύναμος και είχε πυρετό όταν ζήτησε τη βοήθειά του.

Μετά από εξετάσεις, οι γιατροί εντόπισαν ότι το πέος του είναι μαλακό, είχε πολλά υγρά και κομμάτια από ορατή σάρκα που αποσυντίθεται.

Διαγνώστηκε με τη γάγγραινα Fournier, που είναι πάθηση η οποία απειλεί τη ζωή του ασθενή και εξελίσσεται ραγδαία απειλώντας τα γεννητικά όργανα.

Αφού αφαίρεσαν στο χειρουργείο τον σαπισμένο ιστό και το πύον, οι γιατροί εντόπισαν μία μεγάλη ποσότητα βαζελίνης στο πέος, αν και ο άνδρας αρχικά είχε αρνηθεί τη χρήση της.

Ο Amin δήλωσε: «Οι ενέσεις που κάνει κάποιος στον εαυτό του, γίνονται για να αυξηθεί το μέγεθος του πέους και υπάρχουν αναφορές ότι προκαλούν πόνο σε ύστερο χρόνο, πληγές και τη γάγγραινα Fournier». Ο γιατρός πρόσθεσε ότι η συγκεκριμένη πρακτική είναι συνήθης στον τόπο διαμονής του 45χρονου.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή