Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Αυτά είναι τα πιο νόστιμα και υγιεινά spreads για να μη παχύνεις στη νηστεία

Οι ωραιότερες εναλλακτικές που θα απολαμβάνεις να τρως.

Ξεκίνησε η πασχαλινή νηστεία που θα ολοκληρωθεί την Κυριακή του Πάσχα δηλαδή στις 2 Μαΐου. Κάθε χρόνο για 40 ημέρες όσοι επιθυμούν αφήνουν για λίγο στην άκρη το κρέας και όλα τα ζωϊκά προϊόντα όπως τυρί, κοτόπουλο, αυγό κ.ά.

Η αποχή από το κρέας και τα γαλακτοκομικά κατά τη διάρκεια της νηστείας δεν προκαλεί σε καμία περίπτωση προβλήματα στην υγεία μας αλλά αντιθέτως έχει πολλαπλά οφέλη. Αρχικά έρευνες έχουν δείξει πως άτομα που έκαναν τη νηστεία είχαν αισθητή μείωση της χοληστερόλης και της χοληστερίνης.

Επίσης είναι πολύ πιθανό να επιτευχθεί μείωση του σωματικού βάρους αφού θα καταναλώνεις κυρίως φυτικά και άπαχα τρόφιμα. Με λίγα λόγια είναι η ιδανική μέθοδος να διώξεις τα περιττά κιλά και να αποκτήσεις υγιεινές διατροφικές συνήθειες.

Το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας και ναι μπορεί να είναι super νόστιμο εν μέσω νηστείας. Υπάρχουν πολλά spreads τα οποία προέρχονται κυρίως από ξηρούς καρπούς, είναι πολύ υγιεινά και θα απογειώσουν κάθε πιάτο. Μπορείς να τα αλείψεις στο τοστ σου, να τα φας με κουλούρι ή ό,τι άλλο σου αρέσει.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr


Πηγή