Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Γιατί η Τζούντι Ντέντς έκανε την Μισέλ Φάιφερ να κλάψει

Η Μισέλ Φάιφερ έκανε το «ντεμπούτο» της στο χώρο της υποκριτικής στα τέλη της δεκαετίας του ‘70 και έκτοτε έχει προταθεί τρεις φορές για Οσκαρ. 

Κάθε άλλο παρά αρχάρια μπορεί λοιπόν να θεωρηθεί… Και, όμως, δεκαετίες αφότου ξεκίνησε η ομολογουμένως εντυπωσιακή καριέρα της, γνώρισε για πρώτη φορά κάποιον ή πιο σωστά κάποια που την έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα από το… δέος. Σε ένα προφίλ της στην εφημερίδα New York Times, η Φάιφερ αποκάλυψε ότι το πρόσωπο που την έκανε να αισθανθεί τόσο έντονα ήταν η Τζούντι Ντεντς, ένας πραγματικός «θρύλος» του κινηματογράφου. 

Την επόμενη εβδομάδα, κυκλοφορεί στις μεγάλες οθόνες «Εγκλημα στο Οριάν Εξπρές» στην οποία πρωταγωνιστούν οι Φάιφερ και Ντεντς. Η Φάιφερ δεν είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με την Ντεντς. «Οταν την γνώρισα, έκλαψα. Τα δάκρυα έτρεχαν στο πρόσωπό του. Κλάμα» είπε η Φάιφερ, και συμπλήρωσε: «Συγκινήθηκα πολύ που την γνώρισα». 

Πιθανώς, όμως, τα δάκρυα αυτά να έκρυβαν από πίσω τους και έναν κάποιο… φόβο. Η Φάιφερ παραδέχτηκε ότι φοβόταν μήπως «γίνει ρεζίλι» μπροστά στην Ντεντς. 

«Το μόνο που χρειάζεται είναι να βουτήξεις στα βαθιά. Αλλά είναι δύσκολο να εμπιστευτείς τον εαυτό σου στην αρχή. Και ήμουν στη φάση που έπαιζα μπροστά στην Τζούντι Ντεντς και σκεφτόμουν “οκ, δεν μπορώ να κάνω λάθος μπροστά της. Δεν μπορεί να συμβεί αυτό”» αποκάλυψε η ίδια. 


Πηγή