Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Δείτε τον κόσμο «διαφορετικά» με μία απλή δοκιμή

Τα πράγματα είναι απλά. Το να μη βλέπεις σωστά επηρεάζει κάθε έκφανση της δραστηριότητάς σου.

Οι φακοί επαφής αποτελούν μια σίγουρη λύση για τα προβλήματα όρασης, διασφαλίζοντας, παράλληλα, καθαρή, περιφερική όραση, χωρίς να επηρεάζουν την εμφάνιση και χωρίς να περιορίζουν τις δραστηριότητές σου.

Είναι μια επιλογή που εξελίσσεται και ανταποκρίνεται στο σύγχρονο τρόπο ζωής.

Επενδύοντας στην καινοτομία, οι φακοί επαφής ACUVUE®- παγκόσμιος ηγέτης στους φακούς επαφής – δημιούργησαν  την τεχνολογία που «φοριέται» αλλάζοντας την οπτική επαφή.

Έχετε την δυνατότητα σήμερα να δοκιμάσετε τους φακούς επαφής ACUVUE®.

Η διαδικασία απλή: κάνετε κλικ εδώ, βρίσκετε  τον εφαρμοστή της περιοχής που σας εξυπηρετεί, εκτυπώνετε το προσωπικό κουπόνι που εμφανίζεται αυτόματα και δοκιμάζετε  τους φακούς από το σημείο που επιλέξατε.

Ο τρόπος εφαρμογής των φακών είναι απλός και τα οφέλη πολλαπλά. Ειδικά αν σκεφτούμε τις απαιτήσεις του μοντέρνου τρόπου ζωής μέρος του οποίου είναι και η αδιάκοπη έκθεσή μας στην ακτινοβολία των ψηφιακών συσκευών.

Οι πολλές ώρες μεταξύ κινητού, υπολογιστή, τηλεόρασης, tablet, δημιουργούν υψηλή πίεση στο σύστημα όρασής μας, την ονομαζόμενη «ψηφιακή καταπόνηση των οφθαλμών» (Digital Eye Strain).

Μία κατάσταση η οποία χαρακτηρίζεται από οπτική «διαταραχή» στα μάτια που έχει ως αποτέλεσμα μία σειρά από πιέσεις στο οφθαλμικό περιβάλλον όπως:

  • ευαισθησία στο φως
  • αδυναμία εστίασης
  • αδυναμία προσαρμογής
  • αίσθηση ξηρότητας
  • κόπωση & αίσθηση δυσανεξίας

Όσον αφορά την φροντίδα των ματιών σε σχέση με την έκθεση σε μία ψηφιακή οθόνη προτείνουμε να κάνετε συχνά διαλείμματα & να πίνετε άφθονο νερό (βλέπε εικόνα):

dfgh

Παράλληλα και ειδικά για όσους έχουν προβλήματα όρασης, για τους οποίους τα συμπτώματα της ψηφιακής κόπωσης είναι κατά ένα 15% εντονότερα, οι φακοί επαφής ACUVUE® με την τεχνολογία HYDRACLEAR, ενσωματώνουν ένα παράγοντα διαβροχής μέσα στο υλικό του φακού, που παραμένει στο φακό κατά την διάρκεια της ημέρας, διατηρώντας τα μάτια άνετα και χωρίς την αίσθηση κούρασης.

Περισσότερες πληροφορίες για τους φακούς επαφής ACUVUE®, την πρωτοπόρα τεχνολογία τους και τα προϊόντα της εταιρείας, μπορείτε να βρείτε στο www.acuvue.gr


Πηγή