Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Δείτε τον κόσμο διαφορετικά με φακούς επαφής

Η φροντίδα των ματιών μας είναι κανόνας που ισχύει για όλους. Όχι όμως στον ίδιο βαθμό και με τον ίδιο τρόπο. Οι ανάγκες ποικίλουν και διαφέρουν αναλόγως της ηλικίας και του τρόπου ζωής που έχει ο καθένας μας.

Γεγονός είναι πως η όρασή μας καταπονείται καθημερινά με τον σύγχρονο τρόπο ζωής να έχει το δικό του μερίδιο σε αυτό. Η αυξανόμενη επαγγελματική πίεση, το βεβαρημένο πρόγραμμα που εμπεριέχει έντονη εργασία και δραστηριότητες άθλησης, η διαρκής ενασχόληση με κάποιας μορφής οθόνη, είτε πρόκειται για τον υπολογιστή, το κινητό, το tablet, όλα συνηγορούν στην αύξηση της καταπόνησης των ματιών μας.

Λαμβάνοντας τα παραπάνω υπόψη, η επιλογή χρήσης φακών επαφής αποκτά επιπλέον πλεονεκτήματα από τα ήδη υπάρχοντα που έχουν να κάνουν με την εξυπηρέτηση της περιφερειακής όρασης, την καλύτερη προστασία, την άνεση και την εξωτερική εμφάνιση.

Στο πλαίσιο της διαρκούς τεχνολογικής εξέλιξης, η ACUVUE® πρόσφατα παρουσίασε τους ACUVUE OASYS® 1-DAY ανατρέποντας τα δεδομένα στην καθημερινότητα όσων φορούν φακούς επαφής.

Οι ACUVUE OASYS® 1-DAY με Τεχνολογία HydraLuxe™, φακοί επαφής ημερήσιας αντικατάστασης σιλικόνης-υδρογέλης, έρχονται να απαντήσουν στα ζητούμενα όσων θέλουν η όρασή τους να μπορεί να συμβαδίζει με την πολυάσχολη καθημερινότητά τους. Οι φακοί επαφής ACUVUE® ενσωματώνουν ένα παράγοντα διαβροχής μέσα στο υλικό του φακού, που παραμένει στο φακό κατά την διάρκεια της ημέρας, διατηρώντας  τα μάτια άνετα και χωρίς την αίσθηση κούρασης.

Απαλλάσσοντας από την ανάγκη της καθημερινής φροντίδας, οι φακοί επαφής ACUVUE OASYS® 1-DAY συνδυάζουν εξαιρετική απόδοση -ακόμη και στις πιο απαιτητικές μέρες παρέχοντας αίσθηση άνεσης μέχρι το τέλος της ημέρας.

Για αυτούς, συνεπώς, που η ημέρα τους έχει αρκετές απαιτήσεις και δραστηριότητες, η χρήση των φακών επαφής  ACUVUE OASYS® 1-DAY έρχεται να αναβαθμίσει, όχι μόνο την ποιότητας όρασης, αλλά και τη συνολική ποιότητα της ζωής τους.

Για να διαπιστώσετε τα πλεονεκτήματα των φακών επαφής ACUVUE® της Johnson & Johnson, παρέχεται η δυνατότητα δωρεάν δοκιμής ενός ζευγαριού φακών επαφής στο οπτικό κατάστημα που σας εξυπηρετεί συμπληρώνοντας απλά μια φόρμα στο acuvue.gr.

localStorage.clear();


Πηγή