Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Διεθνείς επιστήμονες στο 7ο Συνέδριο Παιδοκαρδιολογίας & Καρδιοχειρουργικής Συγγενών Καρδιοπαθειών του ΜΗΤΕΡΑ

Διακεκριμένοι Έλληνες ιατροί και παγκοσμίου φήμης ειδικοί επιστήμονες, θα δώσουν το παρών στο 7ο διήμερο Συνέδριο Παιδοκαρδιολογίας και Καρδιοχειρουργικής Συγγενών Καρδιοπαθειών, που διοργανώνεται από τις Κλινικές Παιδοκαρδιολογίας – Καρδιοχειρουργικής Συγγενών Καρδιοπαθειών ΜΗΤΕΡΑ, στις 10 & 11 Ιουνίου 2023 στην Αθήνα, στο Συνεδριακό Κέντρο “Ν. Λούρος”του θεραπευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, που για πρώτη φορά μετά την πανδημία του Covid-19, θα διεξαχθεί αποκλειστικά ζωντανά, οι 57 ομιλητές διεθνούς εμβέλειας θα παρουσιάσουν τα νεότερα δεδομένα στη διαχείριση παίδων και ενηλίκων με συγγενείς καρδιοπάθειες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με πρόσβαση σε 7 ενότητες και πάνελ συζητήσεων, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε μια εποικοδομητική ανταλλαγή καινοτόμων ιατρικών εξελίξεων, επιστημονικών γνώσεων και εμπειριών, παρακολουθώντας θέματα που αφορούν στην Καρδιολογία Εμβρύου & Νεογνού, την Παιδοκαρδιολογία και Καρδιοχειρουργική Συγγενών Καρδιοπαθειών, καθώς και την Καρδιακή Αναισθησία και Εντατική Θεραπεία που αφορούν σε αυτούς τους ασθενείς.

Η  συμμετοχή στο Συνέδριο είναι ελεύθερη και μοριοδοτείται με10 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (C.M.E. – C.P.D. Credits), από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. Το Συνέδριο τελεί, μεταξύ άλλων, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Εταιρείας Παιδιατρικής Καρδιολογίας, της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας και της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργών Θώρακος Καρδιάς Αγγείων. 

Για πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή παρακαλούμε καλέστε στο τηλέφωνο 2160702929  ή επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα  του Συνεδρίου εδώ


Πηγή