Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Εκστρατεία ενημέρωσης της AbbVie για τη διαπυητική ιδρωταδενίτιδα

Η AbbVie, επιδιώκοντας να συμβάλλει αποτελεσματικά στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πασχόντων, οι οποίοι, συχνά, παραμένουν αδιάγνωστοι λόγω ελλιπούς ενημέρωσης, προχωράει στην ενημερωτική εκστρατεία με το μήνυμα «Τι σου δίνει χαρά» (#TiSouDineiXara), με σκοπό να ενημερώσει για την Διαπυητική Ιδρωταδενίτιδα και να ενθαρρύνει την επίσκεψη σε δερματολόγο.

Πολλοί από εμάς εμφανίζουμε επώδυνα σπυράκια ή αποστήματα σε περιοχές του δέρματος με ιδρωτοποιούς αδένες. Συνήθως, πιστεύουμε ότι ευθύνονται τα αποσμητικά, τα ξυραφάκια που χρησιμοποιούμε ή άλλες λοιμώξεις του δέρματος.

Πρόκειται για μία χρόνια, μη μεταδοτική, φλεγμονώδη δερματοπάθεια που επηρεάζει σε μεγαλύτερο ποσοστό τις γυναίκες. Τα συμπτώματα της νόσου προκαλούν έντονους πόνους που προέρχονται από τα πυώδη σπυράκια και τα αποστήματα.

Οι πάσχοντες, συχνά, έρχονται σε δύσκολη θέση λόγω της δυσοσμίας που μπορεί να προκαλέσουν τα εν λόγω σπυράκια. Σαφέστατα, λοιπόν, οι συνέπειες είναι πολύ σοβαρές  για την καθημερινότητα των πασχόντων.

Το βίντεο, που δημιουργήθηκε για να υποστηρίξει τη καμπάνια, παροτρύνει τους ασθενείς να συνεχίσουν να ασκούν τις καθημερινές δραστηριότητες που τους δίνουν χαρά.

Υπάρχει εγκεκριμένη θεραπεία που οδηγεί σε γρήγορη ύφεση των συμπτωμάτων και σημαντική μείωση του πόνου, βελτιώνοντας αισθητά την ποιότητα ζωής των ασθενών.

Μην το προσπερνάς – μην κλείνεσαι στον εαυτό σου – μην ταλαιπωρείσαι άδικα

Μάθε περισσότερες πληροφορίες για την Διαπυητική Ιδρωταδενίτιδα στην ιστοσελίδα hsonline.gr και συμπλήρωσε το σχετικό ερωτηματολόγιο ώστε να κατανοήσεις τα σημάδια της ασθένειας και να δημιουργήσεις τον προσωπικό σου οδηγό συζήτησης με το δερματολόγο.


Πηγή