Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Εξήντα χρόνια έρευνας για την Αντιγήρανση στη διάθεσή σας

Στα κουκούτσια των σταφυλιών βρίσκεται μια ομάδα φλαβονοειδών που λέγονται OPCs ή αλλιώς ολιγομερείς προανθοκυανιδίνες και σε συνδυασμό με φλαβονοειδή από κράνμπερις και μύρτιλα κάνουν το Beyond Grape Seed® το Νο 1 Αντιοξειδωτικό!

Τα OPCs είναι μοναδικά μεταξύ άλλων βιολογικών θρεπτικών συστατικών που περιέχονται σε συμπληρώματα διατροφής ως προς το ότι εκτεταμένη εργαστηριακή και κλινική έρευνα είναι σε εξέλιξη για σχεδόν εξήντα χρόνια αναδεικνύοντας τα πολλαπλά οφέλη τους στην υγεία.

Beyond Grape Seed®: Είναι η Νο1 επιλογή μας για τους 5 παρακάτω λόγους:

Αντιοξείδωση

Τα OPCs είναι 20 φορές πιο ισχυρό αντιοξειδωτικό από τη βιταμίνη C και 50 φορές από τη βιταμίνη Ε στην ικανότητα εξουδετέρωσης των υδατοδιαλυτών και λιποδιαλυτών ελεύθερων ριζών αντίστοιχα. Ταυτόχρονα εμποδίζουν την οξείδωση της LDL χοληστερόλης και τη δημιουργία αθηρωματικής πλάκας.

Αντιγήρανση

Περιέχει τα αυθεντικά Masquelier’s® OPCs, τα οποία προσαρτώνται στις ίνες του κολλαγόνου και της ελαστίνης του συνδετικού ιστού μειώνοντας το ρυθμό αποδόμησής τους από τα φλεγμονώδη ένζυμα. ‘Έτσι δρουν σαν εσωτερικό καλλυντικό, κάνοντας το δέρμα πιο ελαστικό, απαλύνοντας τις ρυτίδες και προσδίδοντας στο δέρμα μια πιο νεανική εμφάνιση, ενώ ενισχύουν το κολλαγόνο στους αρθρικούς θύλακες, τους συνδέσμους και τους τένοντες, βελτιώνοντας την ελαστικότητα τους και το εύρος της κίνησης.

Προστασία αγγείων

Τα OPCs έχουν αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στη βελτίωση του κυκλοφορικού και την ενδυνάμωση των τοιχωμάτων των αγγείων. Μειώνουν την ευθραυστότητα και τη διαπερατότητα των τριχοειδών αγγείων, εμποδίζουν τις ευρυαγγείες και την κατακράτηση υγρών. Πολυάριθμες έρευνες μελέτες δείχνουν ότι ειδικά το εκχύλισμα των σπόρων σταφυλιού είναι εξαιρετικό για τη φλεβική ανεπάρκεια που προκαλεί οίδημα, πόνο , πρήξιμο, κόπωση κνησμό και κράμπες.

Προστασία από ουρολοιμώξεις

Περιέχει μια μεγάλη ποσότητα από cranberries, τα οποία δημιουργούν όξινο περιβάλλον στην ουροδόχο κύστη, που αποτρέπει την ανάπτυξη του E.coli.

Ενίσχυση της όρασης

Περιέχει μύρτιλλα, τα οποία είναι ευεργετικά για την υγεία των ματιών, την όραση, τη φωτοευαισθησία, την κόπωση από έκθεση σε οθόνες και τη νυκτερινή όραση. Ταυτόχρονα τα OPCs  ενδυναμώνουν την περιφερειακή κυκλοφορία και μειώνουν τα συμπτώματα της διαβητικής νευροπάθειας

Αυτό είναι το Beyond Grape Seed® , ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, όπου συνυπάρχουν τα αυθεντικά Masquelier’s® OPC’s, με ένα πλήρες φάσμα βιοφλαβονοειδών από cranberries και μύρτιλλα.

Παρασκευάζεται στον Καναδά από τη Flora για τη MedMelon

Προϊόν γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ.

localStorage.clear();


Πηγή