Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Ζήσε κάθε στιγμή με ελευθερία

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΒΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ «ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΒΗΤΗ!», ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΓΛΥΚΟΖΗΣ FREESTYLE LIBRE «ΕΤΡΕΞΕ» ΣΤΟΝ 35Ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΗΤΗ.

Κάθε μέρα αντιμετωπίζεις διαφορετικές προκλήσεις, ωστόσο αυτό δεν σε περιορίζει και δεν αφήνεις το διαβήτη να σου καθορίσει τη ζωή.

Ξέρεις πως η  άσκηση, εκτός από τα οφέλη της στη διατήρηση της υγείας σου γενικότερα, παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο και στη ρύθμιση του σακχάρου σου. Εκτός από τη διάθεσή σου, η άσκηση βελτιώνει την ποιότητα της ζωής σου.

Φανταζόσουν, όμως, ποτέ πως θα πως θα ερχόταν κάποτε η εποχή όπου τη μέτρηση γλυκόζης θα γινόταν χωρίς τρυπήματα στα δάκτυλα; Που θα μπορούσες να αθλείσαι, να χαμογελάς και να βελτιώσεις τη διαχείριση του διαβήτη σου ζώντας καθημερινά με ελευθερία;

Τρέχουμε «Ελεύθερα, μαζί για τον διαβήτη»!

Στις διαδρομές του 35ου Μαραθωνίου της Αθήνας συμμετείχαν συνολικά 30 άτομα με την κίτρινη φωσφοριζέ μπλούζα της αγωνιστικής ομάδας του FreeStyle Libre που έτρεξαν «Ελεύθερα, μαζί για τον διαβήτη», δυο μέρες πριν την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη στις 14 Νοεμβρίου. Στόχος της αγωνιστικής ομάδας του FreeStyle Libre η προαγωγή της ελευθερίας στη διαχείριση του διαβήτη και της ελευθερίας που σου προσφέρει το τρέξιμο.

Η τεχνολογία πλέον είναι ο καλύτερος σύμμαχος κάθε ατόμου με διαβήτη, δίνοντας του περισσότερη ελευθερία στην καθημερινότητά του.

Πλέον μπορείς κι εσύ να ζήσεις μια νέα εποχή ελευθερίας στη διαχείριση του διαβήτη με το σύστημα FreeStyle Libre, καθώς αυτό σε απαλλάσσει από την ταλαιπωρία του καθημερινού τρυπήματος στα δάκτυλα και αλλάζει δραστικά την ποιότητα ζωής όσων παρακολουθούν συστηματικά το σάκχαρό τους.

iugpgio

Είναι εύκολο στη χρήση, καθώς εφαρμόζεις απλώς έναν αισθητήρα σε μέγεθος όσο ένα κέρμα των 2 ευρώ στο πίσω μέρος του άνω βραχίονα, που καταγράφει αυτόματα τη γλυκόζη μέρα – νύχτα για έως και 14 ημέρες και τον σαρώνεις με μια μικρή συσκευή ανάγνωσης. Έτσι, σου επιτρέπει να μετράς τα επίπεδα γλυκόζης οποιαδήποτε στιγμή, παντού, λαμβάνοντας σε ένα δευτερόλεπτο, με ακρίβεια, την τρέχουσα ένδειξη της γλυκόζης, ένα βέλος τάσης που δείχνει αν η γλυκόζη αυξάνεται, μειώνεται ή παραμένει σταθερή και ένα ιστορικό γλυκόζης 8 ωρών.

Πλέον δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο σε όλα αυτά που ονειρεύεσαι να κάνεις: κάθε χρόνο η ημέρα διαβήτη είναι εδώ για να σου θυμίσει πόσο σημαντικό είναι να προσπαθείς να βελτιώνεις την ποιότητα ζωής σου με το διαβήτη.

FREESTYLE

Και φέτος, στις 14 Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρας του Διαβήτη μετέδωσε το μήνυμα της θετικής ενέργειας και ελευθερίας σε όσους γνωρίζεις, και ξεκίνα κι εσύ να ζεις κάθε στιγμή με ελευθερία!

Δείτε το βίντεο εδώ.

localStorage.clear();


Πηγή