Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Ζευγάρι υποστηρίζει ότι έρχεται σε οργασμό με μία αγκαλιά

Αρκετές έρευνες που καταγράφουν μία αύξηση των προβλημάτων στις σεξουαλικές σχέσεις των ζευγαριών έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας. Πρόσφατη μελέτη έδειξε πως μία στις τρεις γυναίκες αντιμετωπίζει πρόβλημα να έρθει σε οργασμό κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Το ζευγάρι ωστόσο που πρωταγωνιστεί στην ιστορία μας έχει πάει τη σχέση του σε τέτοιο επίπεδο που δεν το απασχολούν πλέον οι «κοινές σεξουαλικές δυσλειτουργίες».

Η Μέλανι και ο Σκοτ, έχοντας συμπληρώσει 9 χρόνια μαζί, υποστηρίζουν ότι μπορούν να φτάσουν σε οργασμό με το παραμικρό. Την ώρα που αγκαλιάζονται, την ώρα που χορεύουν, ακόμη και αν δεν έχουν σωματική επαφή.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Σκοτ, σε ηλικία 20 ετών, έπρεπε να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτισης, το οποίο όμως έλυσε χάρη στα μαθήματα Τantra. «Η Μέλανι και εγώ, έχουμε οργασμούς με φίλους, με τους οποίους δεν έχουμε κάνει σεξ ποτέ. Κάνουμε όμως μαθήματα Tantra μαζί. Πριν από λίγο καιρό πήγαμε για κάμπινγκ με ένα άλλο ζευγάρι και είχαμε οργασμούς μαζί», είπε χαρακτηριστικά ο Σκοτ.

Ήταν αναμενόμενο λοιπόν να ασχοληθούν με το να μεταδώσουν τις γνώσεις τους και σε άλλους. Έτσι, παραθέτουν μαθήματα online, ενώ διοργανώνουν και ειδικά events σε όλο τον κόσμο.

localStorage.clear();


Πηγή