Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
Η γυναίκα που υπνοβατεί και ξοδεύει μεγάλα ποσά

Η γυναίκα που υπνοβατεί και ξοδεύει μεγάλα ποσά

Μια μητέρα τριών παιδιών πάσχει από μια σπάνια διαταραχή του ύπνου που υποστηρίζει ότι την κάνει να ξοδεύει μεγάλα ποσά σε παράλογα πράγματα που βρίσκει στο ίντερνετ.

Η 37χρονη Βρετανή Kelly Snipes ξυπνά πολλά πρωινά και βρίσκει στο email της αποδείξεις από ηλεκτρονικές αγορές που έχει κάνει μετά τα μεσάνυχτα, ενώ εκείνη δεν θυμάται τίποτα.

Μια μέρα μάλιστα ένα φορτηγό σταμάτησε έξω από το σπίτι της και της ξεφόρτωσε ένα πλαστικό γήπεδο μπάσκετ σε πραγματικές διαστάσεις! Ναι, το είχε αγοράσει σε ένα τέτοιο βράδυ.

Πάνω από 3.000 λίρες (3.430 ευρώ) της έχουν στοιχίσει τα καμώματα της νύχτας, καθώς έχει αγοράσει όλων των λογιών τα πράγματα, μεταξύ αυτών ψυγεία, τραπέζια, ακόμα και κουτιά με καραμέλες αξίας εκατοντάδων λιρών.

Πολλά από αυτά μπορεί να τα επιστρέψει κι αυτό κάνει πράγματι την επομένη, όχι όμως όλα. Πρόβλημα έχει φυσικά και με τον σύζυγό της, ο οποίος προσπαθεί να κλειδώνει τηλέφωνο και ίντερνετ μπας και γλιτώσει από τα κοιμισμένα ψώνια της καλής του.

Η Kelly, από το Έσεξ της Αγγλίας, δηλώνει με παράπονο πως παραείναι εύκολο για κείνη «να συσσωρεύω χρέη από παντού»: «χρειαζόμαστε λεφτά για να έχουμε ένα πιάτο φαΐ, κι εγώ ξοδεύω λεφτά που δεν έχουμε. Έχω αρχίσει να δανείζομαι πια για να τα καταφέρουμε», λέει χαρακτηριστικά.

Παρά τις κοπιώδεις προσπάθειες του άντρα της να την προφυλάξει από τις παρορμητικές αγορές σε κατάσταση υπνοβασίας, εκείνη βρίσκει πάντα τον τρόπο να είναι η καλύτερη πελάτισσα του Ebay και του Argos.

Ακόμα και εκπαιδευτικά βοηθήματα για δασκάλους έχει αγοράσει και κανείς στην οικογένεια δεν είναι εκπαιδευτικός! Η γυναίκα υπνοβατούσε από παιδί, η κατάστασή της επιδεινώθηκε ωστόσο μετά το 2006, όταν έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδί…

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή