Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Η καλύτερη ελληνική εφαρμογή διατροφής

Ένα από τα πιο επιτυχημένα διατροφικά εργαλεία μόλις έγινε καλύτερο. Ο λόγος, για το titroo, την ελληνική εφαρμογή για τη διατροφή και τη δίαιτα.

Το titroo έχει κλείσει σχεδόν ένα μήνα στο top 10 καλύτερων εφαρμογών Υγείας και φυσικής κατάστασης τόσο σε Android όσο και σε iOs. Τι είναι όμως το titroo και τι το κάνει τόσο επιτυχημένο;

Το titroo είναι ένας θερμιδομετρητής νέας γενιάς. Σε αντίθεση με τα κλασικά βιβλιαράκια που κουβαλούσαμε, διαθέτει μια βάση με πάνω από 10.000 τροφές με εστίαση στην ελληνική μεσογειακή διατροφή.

Ανοίγοντας το titroo, δεν πληροφορείστε απλώς για τις θερμίδες των τροφών, αλλά για όλα τα διατροφικά στοιχεία όπως π.χ. πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, βιταμίνες.

Στη συνέχεια μπορείτε να καταχωρήσετε τις τροφές που καταναλώσατε και το titroo αυτόματα θα υπολογίσει πόσο σας μένει για να πετύχετε τον στόχο σας.

Οι έξυπνοι αλγόριθμοι που διαθέτει και τα στατιστικά που σας δίνει σε εύμορφη παρουσίαση βοηθάνε να πετύχετε οποιοδήποτε θερμιδικό ή διατροφικό στόχο.

Τώρα πετύχετε το στόχο σας ακόμα πιο γρήγορα, με τα νέα Pro χαρακτηριστικά

Το titroo με την τελευταία του αναβάθμιση, εισήγαγε το πρώτο από τα Pro χαρακτηριστικά, τις εξατομικευμένες μετρήσεις. Αυτό δηλαδή που οι περισσότεροι χρήστες ζητούσαν, για να φτάσουν τους στόχους τους ακόμα πιο εύκολα και πιο γρήγορα.

Με τις εξατομικευμένες μετρήσεις, εκτός από τις τροφές, πλέον μπορείτε να καταγράψετε οτιδήποτε έχει σχέση με τη διατροφή σας και τους στόχους σας. Ποσοστό λίπους, αίσθημα πείνας, περιφέρεια μέσης, ποτήρια νερό κ.α.

Διαλέγοντας από τις προεπιλεγμένες κατηγορίες ή προσθέτοντας μια νέα, μπορείτε να δείτε γρήγορα και εύκολα την πρόοδο σας και να ανακαλύψετε τι είναι αυτό που σας βοηθάει περισσότερο και τι σας εμποδίζει στην επίτευξη του στόχου σας.

Κατεβάστε σήμερα το titroo δωρεάν

  • Κατεβάστε το titroo σε Android
  • Κατεβάστε το titroo σε iOs
  • ή χρησιμοποιήστε το μέσα από το web app στο www.titroo.gr

oh9o0o2

localStorage.clear();


Πηγή