Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Η INTERAMERICAN παρέδωσε τις κλίνες για Μ.Ε.Θ. στο Υπουργείο Υγείας

Η INTERAMERICAN παρέδωσε τις κλίνες για Μ.Ε.Θ. στο Υπουργείο Υγείας

Ακολουθώντας την ασφαλή και υπεύθυνη πρακτική συνεισφοράς σε είδος σύμφωνα με τις υποδεικνυόμενες ανάγκες, ελέγχου του παραδιδομένου εξοπλισμού και τεκμηρίωσης, η INTERAMERICAN παρέδωσε κατά την προηγούμενη εβδομάδα τις επτά ειδικές κλίνες για Μονάδες Εντατικής Θεραπείας στις αποθήκες του Υπουργείου Υγείας στον Ταύρο. Οι κλίνες είναι προηγμένης τεχνολογίας, εξασφαλίζοντας με την ψηφιακή συνδεσιμότητά τους την εξ αποστάσεως συνεχή παρακολούθηση του νοσηλευομένου ατόμου και την αξιοποίηση μεγάλου αριθμού πληροφοριών για την κλινική κατάσταση και συμπεριφορά του.

Τα συστήματα Accela Therapy, που παρέδωσαν η INTERAMERICAN και ο προμηθευτής-εισαγωγέας Meditime, χαρακτηρίζονται από τον καινοτομικό ηλεκτρονικό «οπλισμό» των έξυπνων κλινών Hillrom, που καθιστά τα δεδομένα πιο ουσιαστικά και εφαρμόσιμα. Οι κλίνες συνδέονται ψηφιακά με τρόπο που βοηθά τη βελτίωση της παρακολούθησης, της ασφάλειας και της ικανοποίησης των ασθενών, οδηγώντας σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα περίθαλψης για τους ίδιους. Η ποιότητα συμπληρώνεται από το εξελιγμένο, ειδικό αερόστρωμα.

Μέσω της ασύρματης συνδεσιμότητας της κλίνης παρέχεται η δυνατότητα ακριβούς και ασφαλούς καταγραφής, με παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο των κρίσιμων δεδομένων του νοσηλευομένου. Ενδεικτικά, παρακολουθούνται εξ αποστάσεως η τήρηση των αναπνευστικών και άλλων πρωτοκόλλων, η απεικόνιση του βάρους του ασθενή, οι λειτουργική εξέλιξη της παρεχόμενης θεραπείας, η ανάγκη για άμεση παροχή βοήθειας, η ρύθμιση ύψους και κλίσης επιφάνειας της κλίνης, ενώ ελέγχονται και στοιχεία ασφάλειας όπως τα φρένα, τα πλευρικά κιγκλιδώματα και η κατάσταση συναγερμών εξόδου από την κλίνη.

Η INTERAMERICAN πρόκειται να παραδώσει εντός των προσεχών ημερών σε είδος και τα συστήματα φορητών υπερηχοτομογράφων πνευμονολογικού και καρδιολογικού ελέγχου που συνεισφέρει στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, με τη συνεργασία της Philips Hellas. Τα παραδιδόμενα συστήματα εξοπλισμού αποτελούν μέρος της συνολικής συνεισφοράς της εταιρείας στο Ε.Σ.Υ., που συμπληρώνεται από την οικονομική συνδρομή της με επιμέρους πρωτοβουλίες αυτής της δέσμης ενεργειών για τη δημόσια υγεία, όσον αφορά στις κρατικές δομές. Σχετικά με τη δεύτερη δέσμη ενεργειών, που αφορά στις δομές πρωτοβάθμιας υγείας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η εταιρεία παρέδωσε ήδη κατά την προηγούμενη εβδομάδα και ένα μέρος του υγειονομικού υλικού για τα δημοτικά ιατρεία του Δήμου Αθηναίων.


Πηγή