Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Η SOLGAR δημιουργεί την καμπάνια #solgarstories

Η SOLGAR δημιουργεί την καμπάνια #solgarstories

H SOLGAR®, ηγέτης στα Συμπληρώματα Διατροφής, επανέρχεται δυναμικά παρουσιάζοντας τη νέα της διαφημιστική καμπάνια, #solgarstories! Μέσα από τις ιστορίες τριών διαφορετικών ανθρώπων, που έγιναν… ταινίες, η SOLGAR® μας «διηγείται» και μας υπενθυμίζει τις αξίες που διέπουν τη μάρκα για περισσότερα από 70 χρόνια. Οι πρωταγωνιστές των ιστοριών SOLGAR® μοιράζονται μαζί μας την καθημερινότητα τους με τη SOLGAR® να είναι δίπλα τους, όπως είναι δίπλα και σε εκατομμύρια ανθρώπους καθημερινά βοηθώντας τους μέσα από τα προϊόντα της να γράψουν τις δικές τους καθημερινές ιστορίες, τα δικά τους #solgarstories.

Πρόσωπα της καμπάνιας είναι η χρυσή Ολυμπιονίκης & Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη, ο Παραολυμπιονίκης κολύμβησης και συγγραφέας παιδικών βιβλίων, Αντώνης Τσαπατάκης και ο βραβευμένος δύο φορές με αστέρι Michelin, σεφ Άγγελος Λάντος. Με παράδειγμα τους γνωστούς και επιτυχημένους αυτούς επαγγελματίες, στόχος των #solgarstories είναι να αναδείξουν, πώς τα συμπληρώματα διατροφής SOLGAR® συμβάλλουν στην καθημερινή προσπάθειά τους να βελτιώσουν τον εαυτό τους, να ξεπεράσουν τα δικά τους μικρά και μεγάλα εμπόδια. 

Μέσα από την καμπάνια #solgarstories  η ίδια η SOLGAR® θέλει να υπενθυμίσει στους θεατές τα μοναδικά χαρακτηριστικά της, όπως είναι η αποτελεσματικότητα των προϊόντων της, η εξειδίκευση και η επιστημονική μελέτη που κρύβεται πίσω από κάθε φόρμουλα. Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τις κορυφαίας ποιότητας πρώτες ύλες που επιλέγονται για την παρασκευή όλων των Συμπληρωμάτων Διατροφής SOLGAR®, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του οράματος της εταιρείας και τη συνοδεύουν από το 1947 και μέχρι σήμερα, προσφέροντας στους καταναλωτές ό,τι χρειάζονται για τις καθημερινές τους ανάγκες!

Μέσω των #solgarstories, ο κάθε ένας από εμάς μπορεί να εμπνευστεί, να αποκτήσει ισχυρότερα κίνητρα, να πάρει τη δύναμη που χρειάζεται και να γράψει τη δική του καθημερινή και επιτυχημένη ιστορία, τη δική του «ιστορία SOLGAR®». Τα συμπληρώματα διατροφής SOLGAR® είναι μέρος της καθημερινότητάς μας και βοηθούν τον καθένα από εμάς να ξεπερνάει τα δικά του εμπόδια και να ανταπεξέρχεται στη σύγχρονη και απαιτητική καθημερινότητα. 

Ο κ. Γεώργιος Κωτσιόπουλος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ISOPLUS-SOLGAR δήλωσε χαρακτηριστικά: «Στις ιστορίες των πρωταγωνιστών της καμπάνιας μας, ο καθένας μπορεί να βρει στοιχεία της δικής του καθημερινής ιστορίας. Αυτό άλλωστε είναι το όραμα και η αποστολή της SOLGAR® από το 1947 που λανσαρίστηκε. Εδώ και δεκαετίες μέσα από τα Συμπληρώματα Διατροφής που δημιουργεί, δίνοντας έμφαση στην αποτελεσματικότητα, την επιστημονική μελέτη αλλά και τις κορυφαίας ποιότητας πρώτες ύλες, προσφέρει σε κάθε άνθρωπο μοναδικές φόρμουλες που στηρίζουν με τον καλύτερο τρόπο την υγεία και την ευεξία του, για να μπορεί να πετυχαίνει κάθε του στόχο και να γράφει τη δική του ιστορία SOLGAR®

Δείτε εδώ όλα τα #SOLGARSTORIES

#SOLGARSTORIES από την Κατερίνα Στεφανίδη

#SOLGARSTORIES από τον Αντώνη Τσαπατάκη

#SOLGARSTORIES από τον Άγγελο Λάντο


Πηγή