Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Λιποαναρρόφηση στους άνδρες

Τα ποσοστά των ανδρών που απευθύνονται στον πλαστικό χειρουργό τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί σημαντικά.

Μια από τις δημοφιλέστερες επεμβάσεις στο ανδρικό κοινό είναι η λιποαναρρόφηση. Αποτελεί έναν αποτελεσματικό τρόπο απομάκρυνσης του επίμονου τοπικού λίπους από περιοχές όπως η κοιλία, το στήθος, οι μηροί, η πλάτη κτλ.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094592273-0’); });

Τι μπορούμε να διορθώσουμε

Το πέρασμα του χρόνου και ο σύγχρονος τρόπος ζωής οδηγούν σταδιακά στη συσσώρευση λίπους σε περιοχές του σώματος όπως η κοιλιά. Όταν η συστηματική άσκηση και η διατροφή δεν μπορούν να λύσουν το πρόβλημα, η λιποαναρρόφηση αποτελεί την ιδανική μέθοδο. Εκτός από την περίσσεια λίπους, η λιποαναρρόφηση δίνει λύση και σε ένα πολύ σημαντικό ζήτημα, τη γυναικομαστία. Με αυτή την επέμβαση βελτιώνεται το σχήμα και το μέγεθος του στήθους και ολόκληρο το σώμα αποκτά πιο αρρενωπή εμφάνιση.

Υποψήφιοι

Υγιείς άνδρες με συσσωρευμένο λίπος στην κοιλιά γύρω από τη μέση, στο στήθος ή το λαιμό είναι ιδανικοί υποψήφιοι. Σε υπέρβαρα άτομα προτείνεται αρχικά απώλεια βάρους και στη συνέχεια λιποαναρρόφηση ή κάποια άλλη διορθωτική επέμβαση.

Πώς λειτουργεί

Η λιποαναρρόφηση επεμβαίνει και τροποποιεί το σχήμα του σώματος, απομακρύνοντας την περίσσεια λίπους που εντοπίζεται κάτω από το δέρμα. Δεν στοχεύει στην απομάκρυνση όλου του λίπους, αλλά στη δημιουργία ενός σμιλευμένου, καλοσχηματισμένου σώματος. Είναι μια επέμβαση που υπόσχεται μόνιμα αποτελέσματα καθώς τα λιποκύτταρα που απομακρύνονται δεν σχηματίζονται ξανά στα συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Έτσι ακόμη και όταν κάποιος πάρει βάρος δεν θα εμφανιστεί τοπικό λίπος σε αυτή την περιοχή.

Αποτελέσματα

Αν μετά την επέμβαση ο άνδρας φροντίζει τη διατροφή του και εντάξει την άσκηση στην καθημερινότητά του, το αποτέλεσμα θα παραμείνει αναλλοίωτο. Σε πολλές περιπτώσεις η λιποαναρρόφηση αποτέλεσε αφορμή για να ασχοληθεί το άτομο περισσότερο με την εμφάνιση και την εικόνα του σώματός του. Άλλωστε πρόκειται για μια επέμβαση που μπορεί να αναδιαμορφώσει το περίγραμμα και να βελτιώσει τις αναλογίες του κορμιού, ενώ ταυτόχρονα έχει θετική επίδραση στην ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση του άνδρα.

Για περισσότερες πληροφορίες

kallisti-medical.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

localStorage.clear();


Πηγή