Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Μια μόνο ημέρα αρκεί για να λύσετε οριστικά το πρόβλημα της αραίωσης μαλλιών

Τα όμορφα, πυκνά μαλλιά όχι μόνο προσθέτουν πόντους στην εμφάνισή σας αλλά ενισχύουν σημαντικά την κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή.

Όταν η αραίωση μαλλιών κάνει την εμφάνισή της, ανησυχία και απογοήτευση είναι τα συναισθήματα που σας κατακλύζουν.

Με την επαναστατική, σύγχρονη μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών FUE, ωστόσο, η πυκνότητα αποκαθίσταται άμεσα και οριστικά, σε μία μόλις ημέρα,  με απόλυτη ασφάλεια.

Ολοένα και μεγαλύτερος αριθμός ανδρών αναζητά οριστική λύση στο πρόβλημα της αραίωσης μαλλιών καθώς η προσεγμένη και νεανική εμφάνιση είναι εφόδιο για μια καλύτερη κοινωνική και επαγγελματική ζωή.

Ζητήσαμε από τον Δρ Αναστάσιο Βεκρή, πλαστικό χειρουργό και επιστημονικό διευθυντή της εξειδικευμένης κλινικής μεταμόσχευσης μαλλιών Advanced Hair Clinics, της βραβευμένης ως «International Hair Clinic 2016», να μας εξηγήσει περισσότερα για τη μέθοδο.

Δρ Αναστάσιος Βεκρής, πλαστικός χειρουργός, Επιστημονικός Διευθυντής Advanced Hair Clinics

Τι είναι η μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών FUE;

Η μέθοδος FUE είναι ό,τι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η ιατρική στον τομέα της χειρουργικής αποκατάστασης της αραίωσης μαλλιών.

Η τεχνική αφορά την μεταφορά μεμονωμένων τριχοθυλακίων από τη δότρια περιοχή που βρίσκεται στο πίσω μέρος του κεφαλιού (τη λεγόμενη ζώνη σταθερής τριχοφυΐας) στην περιοχή όπου θέλουμε να επιτύχουμε την πύκνωση.

Η διαδικασία έχει ως πλεονέκτημα το ελάχιστο μετεπεμβατικό τραύμα και οίδημα και το γεγονός ότι δεν υπάρχουν καθόλου ουλές, τομές και σημάδια.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η συνεδρία μεταμόσχευσης μαλλιών είναι πρακτικά ανώδυνη, πραγματοποιείται με μεγάλη προσοχή και εξατομικευμένο πλάνο για κάθε ασθενή, χαρίζοντας ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

Τι θα πρέπει να προσέξει ο υποψήφιος;

Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες επιτυχίας είναι η επιλογή μιας εξειδικευμένης και άρτια καταρτισμένης ιατρικής ομάδας, με αποδεδειγμένη εμπειρία στην πραγματοποίηση συνεδριών μεταμόσχευσης μαλλιών.

Η τεχνική FUE αγγίζει τα όρια της μικροχειρουργικής και θα πρέπει να εφαρμόζεται αποκλειστικά από πλαστικούς χειρουργούς ή δερματολόγους που γνωρίζουν σε βάθος την τεχνική, και κατά προτίμηση να είναι μέλη της Διεθνούς Εταιρείας Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού (ISHRS).

Ειδάλλως εσφαλμένη επιλογή ή μη εξειδίκευση μπορεί να οδηγήσει σε φτωχά χειρουργικά αποτελέσματα.

Advanced Hair Clinics

Αθήνα: (+30) 210 6980451

Θεσσαλονίκη: (+30) 2310 224240

Πάτρα: (+30) 2610 226562

info@advancedhairclinics.gr


Πηγή