Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Οι πιο περιζήτητες θεραπείες για τα μαλλιά, μεταμόσχευση FUE και μεσοθεραπεία PRP

Ποια είναι η νέα τάση για τα πυκνά μαλλιά, φρύδια και γένια σε άντρες και γυναίκες; Τι δηλώνει ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Αναστάσιος Βεκρής και επιστημονικός διευθυντής της Advanced Hair Clinics, της κορυφαίας κλινικής μεταμόσχευσης μαλλιών, η οποία έχει βραβευτεί ως η καλύτερη κλινική για το 2016 και το 2017;

Ποσοστά ρεκόρ και ραγδαία αύξηση παρουσιάζει στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών η διεθνώς αναγνωρισμένη κλινική εμφύτευσης μαλλιών Advanced Hair Clinics. Το τελευταίο διάστημα άντρες και γυναίκες προτιμούν να επενδύσουν στον ίδιο τους τον εαυτό ώστε να νιώσουν καλύτερα και να ξεπεράσουν τα προβλήματα αυτοπεποίθησης και για το λόγο αυτό καταφεύγουν στην αποκατάσταση της αραίωσης με την εμφύτευση μαλλιών.

Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, μας ενημερώνει για τις σημαντικότερες μεθόδους αποκατάστασης του τριχωτού, που ζητά ο κόσμος.

Μεταμόσχευση μαλλιών – γενιού – φρυδιών με τη μέθοδο FUE

Η εμφύτευση μαλλιών FUE θεωρείται η πιο σύγχρονη λύση αποκατάστασης του τριχωτού. Όπως εξηγεί ο Δρ. Βεκρής, «αυτό συμβαίνει επειδή δεν δημιουργεί τις μόνιμες αντιαισθητικές ουλές, αποτέλεσμα της προγενέστερης τεχνικής Fut/Strip. Με την FUE λαμβάνουμε τριχοθυλάκια από τη γερή δότρια περιοχή στο πίσω μέρος του τριχωτού ενώ η μεγάλη διαφορά με την παλαιότερη τεχνική εντοπίζεται στον τρόπο καθώς  δεν αφαιρούμε πλέον λωρίδα δέρματος.

Αντίθετα, εξάγουμε ένα προς ένα τα τριχοθυλάκια και τα εμφυτεύουμε με τον ίδιο τρόπο, ένα προς ένα. Η διαδικασία διαρκεί λίγο περισσότερο, όμως το αποτέλεσμα είναι 100% φυσικό και μόνιμο».

Τα τριχοθυλάκια της δότριας περιοχής χρησιμοποιούνται και για την πύκνωση των φρυδιών και του γενιού, για οποιονδήποτε το επιθυμεί. Η διαδικασία είναι αναίμακτη, χωρίς ράμματα και ουλές και εκτελείται με τοπική αναισθησία, ενώ η επιστροφή στην καθημερινότητα είναι σχεδόν άμεση.

Ο πλαστικός χειρουργός και επιστημονικός διευθυντής της Advanced Hair Clinics Δρ. Αναστάσιος Βεκρής

Ακούρευτη συνεδρία μεταμόσχευσης μαλλιών

Πρόκειται για την καινούρια εξέλιξη της μεθόδου FUE που γίνεται χωρίς να εφαρμοστεί ολικό κούρεμα στη δότρια και τη λήπτρια ζώνη. Τα τριχοθυλάκια που εμφυτεύονται καλύπτονται από τα υπόλοιπα μαλλιά και ο παραμικρός ερεθισμός δεν γίνεται αντιληπτός.
Το αποτέλεσμα είναι ισάξιο με εκείνο της κλασικής FUE όσον αφορά την επαναφύτρωση των τριχοθυλακίων και προτιμάται από πολυάσχολους ανθρώπους που επιθυμούν την άμεση επιστροφή στις υποχρεώσεις τους.

Αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP

Σε περιπτώσεις εποχικής τριχόπτωσης, αρχόμενης αραίωσης μαλλιών ή γυροειδούς αλωπεκίας η ιδανική θεραπεία είναι η αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP. «Ειδικά στη γυροειδή αλωπεκία, ένα δύσκολο αυτοάνοσο νόσημα, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Μάλιστα σε κλινικές μελέτες που εκπονήσαμε αποδείξαμε ότι η αυτόλογη μεσοθεραπεία αποκατέστησε την πυκνότητα σε έναν έφηβο με σχεδόν καθολική απώλεια μαλλιών, αλλά και σε δίδυμα αγόρια ηλικίας 13 ετών» καταλήγει ο γιατρός.

Info: Advanced Hair Clinics – www.advancedhairclinics.gr

  • Αθήνα: +30 210 6980451
  • Κηφισιά: +30 210 6232220
  • Γλυφάδα: +30 210 8980444
  • Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240
  • Πάτρα: +30 2610 226562
  • Ρόδος: +30 22410 32700
  • Λεμεσός: +357 25251040

localStorage.clear();


Πηγή