Πέμπτη , 1 Οκτώβριος 2026
Εμβόλιο για τον κορονοϊό: Ποιοι θα εμβολιαστούν πιο γρήγορα - Η μάχη ΗΠΑ και Ευρώπης

Ο Ηλίας Μόσιαλος συνέκρινε τα τρία εμβόλια για την Covid-19

Τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook επέλεξε ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας στο LSE, Ηλίας Μόσιαλος για να παρουσιάσει στην κοινότητα μια σύγκριση των τριών εμβολίων κατά του κορονοϊού.

Ο Ηλίας Μόσιαλος, στην ανάρτησή του, μέσω μιας εικόνας που δημοσίευσε αναφέρεται στα εμβόλια BioTech/Pfizer, NIH/Moderna και Oxford/AstraZeneca.

Τα στοιχεία τα οποία σύγκρινε ο καθηγητής είναι η αποτελεσματικότητα του κάθε εμβολίου, η πλατφόρμα σχεδιασμού του εμβολίου, η αποθήκευση του κάθε ενός, το κόστος ανά δόση, η δυνατότητα παραγωγής και διαθεσιμότητας δόσεων σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των εταιρειών, η πρόσβαση μέσω της ΕΕ και τα νεότερα στοιχεία αναφορικά με την έκτακτη αδειοδότηση.

Σύγκριση των εμβολίων για COVID-19

Δημοσιεύτηκε από Ηλίας Μόσιαλος στις Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020




Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Γεωργιάδης για Medwatch: Στο μικροσκόπιο οδοντιατρεία για… μπότοξ και ιατρεία για βλαστοκύτταρα -Τι είπε για Πατούλη, Καρυστιανού

Η αποκατάσταση του κλίματος ασφάλειας, το οποίο πιθανώς έχει κλονιστεί με την υπόθεση Μαζωνάκη, και …

Daily-News.GR