Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Ο Λιούις Χάμιλτον «έκραξε» τον Μπιλ Γκέιτς αλλά μετά απολογήθηκε

Ο Λιούις Χάμιλτον «έκραξε» τον Μπιλ Γκέιτς αλλά μετά απολογήθηκε

Αρχικά κατηγόρησε για ψέματα τον Μπιλ Γκέιτς αλλά στη συνέχεια απολογήθηκε ο Λιούις Χάμιλτον, με αφορμή το εμβόλιο για τον κορονοϊό.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 θέλησε να σχολιάσει το θέμα του εμβολίου και το έκανε ποστάροντας στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο ο Αμερικανός μεγιστάνας αναφερόταν σε αυτό, γράφοντας το εξής σχόλιο: «Θυμάμαι όταν είπα το πρώτο μου ψέμα».

Σχόλιο που δεν έγινε δεκτό με ενθουσιασμό αλλά με πάμπολλά αρνητικά σχόλια από τους ακόλουθούς του όμως, με αποτέλεσμα ο Χάμιλτον να διαγράψει τη σχετική ανάρτηση και να επανέλθει με ένα μήνυμα στο οποίο ζήτησε «συγγνώμη».

Αναλυτικά, ο Βρετανός έγραψε τα εξής.

«Διάβασα πολλά σχόλια σχετικά με την προηγούμενη ανάρτησή μου που αφορούσε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και θα ήθελα να ξεκαθαρίσω τι ήθελα να πω, διότι έγινε παρερμηνεία. Αρχικά, δεν είχα προσέξει το σχόλιο πριν το αναδημοσιεύσω και αυτό ήταν λάθος μου. Σέβομαι πολύ το φιλανθρωπικό έργο που κάνει ο Μπιλ Γκέιτς.

Επίσης, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως δεν είμαι εναντίον του εμβολίου ούτε αμφιβάλλω ότι θα είναι σημαντικό στη μάχη κατά του κορονοϊού και ελπίζω στη δημιουργία του προκειμένου να σωθούν ζωές. Παρ’ όλα αυτά, παρακολουθώντας το βίντεο, ένιωσα ότι ακόμη υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα ως προς τις παρενέργειες αλλά και στον τρόπο ανακάλυψής του. Κάποιες δημοσιεύσεις μου μπορεί να μην είναι σωστές, είμαι άνθρωπος και μαθαίνω καθημερινά».


Πηγή