Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Ο σοβαρός λόγος για τον οποίο δεν πρέπει ποτέ να μοιράζεσαι τα ακουστικά σου

Oσο όμορφη στιγμή κι αν είναι να ακούτε μουσική με ένα φίλο ή με το σύντροφό σας από τα ίδια ακουστικά, δύο ειδικοί εξηγούν γιατί πρέπει να το αποφεύγετε. 

Eνας από τους στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής είναι ότι δεν πρέπει να μοιραζόμαστε αντικείμενα που χρησιμοποιούμε για την προσωπική μας υγιεινή με άλλους, είτε αυτή είναι η αδερφή μας, είτε η κολλητή μας. Οδοντόβουρτσες, σφουγγάρι του ντους, σφουγγαράκια και πινέλα μακιγιάζ, ακόμα και η πετσέτα προσώπου, είναι μερικά από τα αντικείμενα που δεν πρέπει να δανείζετε ή να δανείζεστε. 

Αν μπορούσαμε να πούμε οτι υπάρχει ένας γενικός κανόνας αυτός θα ήταν πως ο,τι έρχεται σε επαφή με το δέρμα μας, δεν πρέπει να έρχεται σε επαφή με το δέρμα κάποιου άλλου. Και μέσα σε αυτά είναι και τα ακουστικά. 

Πόσες φορές έχετε δώσει, αυθόρμητα, το ένα από τα ακουστικά σας σε κάποιο φίλο ή στο σύντροφό σας για να ακούσει το τραγούδι που ακούτε; Πόσες φορές έχετε δανειστεί τα ακουστικά κάποιου συναδέλφου στο γραφείο για να ολοκληρώσετε μια δουλειά στο pc; Μοιάζει αθώο, αλλά σε περίπτωση που δεν θέλετε να θέσετε σε κίνδυνο τόσο τη δική σας υγεία, όσο και αυτή των άλλων, μάλλον πρέπει να κόψετε τη συγκεκριμένη συνήθεια.  

Γιατί; 

Διαβάστε το λόγο που δεν πρέπει να μοιράζεστε τα ακουστικά σας με άλλους στο bovary.gr.


Πηγή