Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Πέντε συμβουλές για την κακή αναπνοή

Αποφύγετε την αμηχανία από την κακή αναπνοή με αυτές τις πέντε συμβουλές!

Μασήστε μαϊντανό: Στο τέλος ενός γεύματος, μασήστε ένα κλαδάκι μαϊντανό. Ο μαϊντανός είναι πλούσιος σε χλωροφύλλη, ένα γνωστό αποσμητικό για την ανάσα με αντιμικροβιακές ιδιότητες.

Αν δεν υπάρχει μαϊντανός, φάτε ένα πορτοκάλι. Το κιτρικό οξύ που περιέχει θα τονώσει τους σιελογόνους αδένες σας και να ενθαρρύνει τη ροή της δροσερής αναπνοής φρεσκάροντας το σάλιο.

Δώστε προσοχή στη γλώσσα σας: Ξύστε τη γλώσσα σας πάνω στα δόντια . Η γλώσσα σας μπορεί να έχει μια επικάλυψη με βακτήρια που ζυμώνουν πρωτεΐνες και παράγουν αέρια που μυρίζουν άσχημα. Το ξύσιμο της γλώσσας σας μπορεί να αποσπάσει αυτά τα βακτήρια ώστε να τα ξεπλύνετε με το σάλιο ή νερό.

Χρησιμοποιήστε οδοντόκρεμα: Ένα ξέβγαλμα των δοντιών με διοξείδιο του χλωρίου, μπορεί να διαλύσει τις ενώσεις του θείου οι οποίες είναι υπεύθυνες για την δύσοσμη αναπνοή. Χρησιμοποιήστε μια οδοντόκρεμα που περιέχει έλαιο δέντρου τσαγιού, ένα φυσικό απολυμαντικό.

Μην παραλείπετε γεύματα: Όταν δεν τρώτε για μεγάλο χρονικό διάστημα, το στόμα σας μπορεί να γίνει πολύ ξηρό.Γίνεται ένα τέλειο έδαφος αναπαραγωγής για τα βακτηρίδια.

Ελέγξτε την αναπνοή σας: Πόσο άσχημα είναι η αναπνοή σας; Για να μάθετε, κάντε κύπελλο τα χέρια σας πάνω από το στόμα σας, εκπνεύστε εγκάρδια, για να πάρετε μια μυρουδιά. Εάν η αναπνοή σας μυρίζει άσχημα σε σας, μυρίζει άσχημα και στους άλλους.

Πηγή: neadiatrofis.gr

localStorage.clear();


Πηγή