Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Πως αυτή η γυναίκα ξεπέρασε την ακμή της χωρίς φαρμακευτική αγωγή [εικόνες]

Υπάρχει τελικά φυσικός τρόπος να αναμετρηθείς με την ακμή και να βγεις νικήτρια; Μάλλον ναι.  

Τι κι αν έχει περάσει δεκαετία από τότε που ήσασταν έφηβη; Η ακμή δεν εμφανίζεται μόνο σε όσους φορούν σχολική τσάντα και αποστηθίζουν Ιστορία Γενικής. Για την ακρίβεια η ακμή, δε λογαριάζει ηλικία. Ούτε κοινωνικό ή επαγγελματικό status. Μπορεί να σας «δείξει τα δόντια της» σε οποιαδήποτε στιγμή της ζωής σας, επηρεάζοντας την υγεία της επιδερμίδας σας και αφήνοντας τα σημάδια της για αρκετά χρόνια πάνω σε αυτή (ουλές, σκαψίματα κ.α.).

Στις περισσότερες περιπτώσεις θεραπεύεται με φαρμακευτική αγωγή την οποία συνταγογραφεί δερματολόγος. Συνήθως περιέχει λοσιόν και κρέμες (στην καλύτερη) ή και ρετινοειδή χάπια (στη χειρότερη). Αυτή η 22χρονη όμως κατάφερε να εξαφανίσει τα σημάδια χωρίς τίποτα από τα παραπάνω.

Η Rachel Crawley πέρασε μια περίοδο σοβαρής ακμής. Στις φωτογραφίες που μοιράζεται, μέχρι και σήμερα, μέσω του λογαριασμού της στο Instagram φαίνεται η έκταση και η ένταση του προβλήματος στο δέρμα της. Ωστόσο, η Rachel αποφάσισε να το καταπολεμήσει φυσικά. Έτσι, σε μια προσπάθεια να απαλλάγει από τα αντιαισθητικά σημάδια στο πρόσωπό της, έκανε τρεις μεγάλες αλλαγές στον τρόπο ζωής της οι οποίες, απ’ ότι φαίνεται, εφεραν δραστικά αποτελέσματα! 

Δες την αλλαγή στο δέρμα της 22χρονης και τη συνταγή για το «θεραπευτικό» smoothie που έπινε στο bovary.gr 


Πηγή