Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Πώς θα επαναφέρεις την υγεία της επιδερμίδας σου μετά τις διακοπές

Πώς θα επαναφέρεις την υγεία της επιδερμίδας σου μετά τις διακοπές

Το καλοκαίρι έφυγε και σε ό,τι αφορά το πρόσωπο σου, ενδεχομένως άφησε πίσω του μία θαμπή και κουρασμένη εικόνα. Από τη μία πλευρά οι βλαβερές ακτίνες του ήλιου και από την άλλη ο καυτός αέρας και το αλάτι. Δεν είναι παράλογο που η επιστροφή από τις διακοπές και η έλευση του φθινοπώρου βρήκαν το δέρμα σου αφυδατωμένο, ταλαιπωρημένο και πιο γηρασμένο.

Στην περίπτωση δε που παρέλειψες να λάβεις τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της επιδερμίδας σου κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, τότε καλό είναι να αφιερώσεις τώρα λίγο από τον χρόνο σου, προκειμένου να περιποιηθείς το πρόσωπο σου και να το βοηθήσεις να επανακτήσει την υγεία και τη λάμψη του.

Με το φθινόπωρο να αποτελεί την ιδανική εποχή για ανανέωση, δεν υπάρχει αμφιβολία πως οι παρακάτω θεραπείες, θα σε βοηθήσουν να υποδεχθείς τη νέα σεζόν με αυτοπεποίθηση και καλή διάθεση!

Η Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine, Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, μας μιλάει για τη θεραπεία Total Plasma Lift, η οποία συνδυάζει τις ευεργετικές ιδιότητες του Fractional Laser και της Αυτόλογης Μεσοθεραπείας PRP, χαρίζοντας άμεσα εντυπωσιακά αποτελέσματα στην επιδερμίδα του προσώπου.

«Το Total Plasma Lift είναι η ένωση δυνάμεων των δύο πιο αποτελεσματικών θεραπειών ανάπλασης και ανανέωσης που δρα ως το υπέρτατο «όπλο» ενάντια στη γήρανση της επιδερμίδας μας. Η θεραπεία ξεκινάει με τη εφαρμογή του Fractional Laser που στοχεύει στην ενεργοποίηση του κολλαγόνου της επιδερμίδας μας. Οι ακτίνες του laser χωρίζονται σε δεκάδες λεπτές δέσμες όπου σαρώνουν επιλεκτικά όλη την επιφάνεια του δέρματος δρώντας στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας. Η εφαρμογή του έχει τη δύναμη να «ξυπνά» τους ινοβλάστες, που είναι τα κύτταρα που παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη, αφήνοντας το δέρμα μας πιο λαμπερό, νεανικό και πιο σφριγηλό.

Έπειτα η θεραπεία ολοκληρώνεται με την εφαρμογή της Αυτόλογης Μεσοθεραπείας PRP (Platelet Rich Plasma) όπου για τη διεξαγωγή της χρειάζεται να πάρουμε από τον ασθενή μια μικρή ποσότητα αίματος. Στη συνέχεια, πραγματοποιείται φυγοκέντρηση αυτής της ποσότητας αίματος για να απομονωθεί το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα (PRP), το οποίο εγχέεται στα σημεία του προσώπου όπου χρειάζεται να γίνει η ανάπλαση».

Extra Tip: H θεραπεία Total Plasma Lift μπορεί να θεωρηθεί και ως ο εχθρός των πανάδων! Χάρη στον ιδιαίτερο τρόπο δράσης του, επιτρέπει την αφαίρεση μελαγχρωματικών βλαβών τόσο στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας όσο και στο βαθύτερο χόριο, ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνεται ανάπλαση δέρματος μέσω της παραγωγής νέου κολλαγόνου και ελαστίνης, δίνοντάς του νεανικότερη όψη.

Ευχαριστούμε θερμά για τις πληροφορίες την Δερματολόγο- Αφροδισιολόγο Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine.

Η Cosmetic Derma Medicine, αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη μονάδα εφαρμογών Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής με 10 υπερσύγχρονες κλινικές σε Ελλάδα και Κύπρο με βασικό στόχο να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της CDM: www.cosmeticdermamedicine.gr ή να επικοινωνήσετε μέσω email στο [email protected] και τηλεφωνικά σε μία από τις κλινικές μας σε:

  • Αθήνα: 210 6980451
  • Κηφισιά: 210 6232220
  • Γλυφάδα: 210 8980444
  • Περιστέρι: 210 5715501
  • Πειραιά: 210 4100601
  • Θεσσαλονίκη: 2310 224240
  • Πάτρα: 2610 226562
  • Ρόδο: 22410 32700
  • Ηράκλειο Κρήτης: 2810 222303
  • Λεμεσό: +357 25251040

Cosmetic Derma Medicine 
@cdm.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ




Πηγή