Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Πώς να διατηρείτε το μπάνιο σας καθαρό για περισσότερο καιρό

Η καθαριότητα και η υγιεινή του μπάνιου είναι πολύ σημαντική και γι’ αυτό πρόκειται για έναν χώρο που καθαρίζουμε τακτικά. Δείτε παρακάτω τρία tips για να διατηρείται το μπάνιο σας καθαρό για περισσότερο καιρό…

Ξύδι στη λεκάνη

Πρόκειται για ένα υγρό το οποίο μπορεί να αφαιρέσει ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες. Ρίξτε αρκετή ποσότητα στην τουαλέτα πριν πάτε για ύπνο το βράδυ. Κλείστε το καπάκι και αφήστε το να δράσει όλη νύχτα. Το επόμενο πρωί τραβήξτε το καζανάκι και σκουπίστε με τη βούρτσα του πιγκάλ. Θα δείτε μεγάλη διαφορά και θα έχετε το μπάνιο σας καθαρό για περισσότερο.

Ανοίγετε συχνά το παράθυρο στο μπάνιο

Αν έχετε παράθυρο στο μπάνιο φροντίζετε να το ανοίγετε κάθε φορά που κάνετε μπάνιο και να αφήνετε την κουρτίνα μπάνιου ανοιχτή για να στεγνώνει κι αυτή. Αν το μπάνιο δεν έχει παράθυρο αφήστε την πόρτα ανοιχτή για να στεγνώσει ο χώρος πιο γρήγορα.

Έχετε δίπλα στο νιπτήρα τη γρήγορη λύση

Μια έξυπνη λύση που θα σας γλυτώσει από χρόνο και θα κάνει το μπάνιο σας να είναι καθαρό για περισσότερο είναι να έχετε μαντηλάκια καθαρισμού δίπλα στο νιπτήρα του μπάνιου. Έτσι θα μπορείτε να καθαρίζετε κατευθείαν οτιδήποτε πέφτει στον νεροχύτη όπως οδοντόκρεμα ή προϊόντα μακιγιάζ.

localStorage.clear();


Πηγή