Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Σε γήπεδο - φάντασμα το κλειστό της Αρμάνι Μιλάνο λόγω κορονοϊού

Σε γήπεδο – φάντασμα το κλειστό της Αρμάνι Μιλάνο λόγω κορονοϊού

Εκτός από το «αιώνιο» ντέρμπι στο ΣΕΦ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, ένα ακόμη ιδιαίτερο ματς γίνεται το βράδυ της Τρίτης (03/03) στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής της Euroleague: αυτό στο Μιλάνο ανάμεσα στην τοπική Αρμάνι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, που θα γίνει χωρίς την παρουσία θεατών, λόγω του νέου κορονοϊού.

Η ισπανική ομάδα ταξίδεψε στη Λομβαρδία και τελικά θα παίξει κανονικά στο «Μεντιολάνουμ Φόρουμ», παρά τις ανησυχίες των μελών της ομάδας. «Σε προσωπικό επίπεδο, είναι φυσιολογικό για τον καθένα να το σκέφτεται… Δεν ξέρω αν θα πάρουμε προστατευτικά μέτρα, θα μιλήσω με τον γιατρό… Δεν ξέρω αν θα φορέσουμε μάσκες, νομίζω ότι αυξήθηκε η τιμή τους», είχε πει με δόση χιούμορ ο Πάμπλο Λάσο, με τον έμπειρο τεχνικό να μην κρύβει παράλληλα και την ανησυχία του.

Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι των γηπεδούχων φρόντισαν να καλύψουν τα κενά στις εξέδρες του γηπέδου με πανό, ώστε να μην φαίνεται η -ούτως ή άλλως- καταφανείς απουσία κόσμου. Μάλιστα, δημοσίευσαν τις εικόνες και στους λογαριασμούς τους στα social media.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, και στην Ισπανία θα πραγματοποιηθούν αγώνες κεκλεισμένων των θυρών υπό τον φόβο του κορονοϊού. Σε ό,τι αφορά το μπάσκετ, πρόκειται για τις αναμετρήσεις Βαλένθια – Αρμάνι Μιλάνο, που είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη (05/03) στα πλαίσια της Euroleague, αλλά και το Ζιρόνα – Βενέτσια στις 19 Μαρτίου για το EuroCup Γυναικών.

Δείτε τις εικόνες από το κλειστό του Μιλάνου:




Πηγή