Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Τα ξεχωριστά καλλυντικά της Νεκράς Θάλασσας

Τα εργαστήρια περιποίησης δέρματος Goldi ξεδιπλώνουν για σας τα μυστήρια της Νεκράς Θάλασσας και σας βοηθούν να τα κατακτήσετε για δική σας ομορφιά.

Κάντε τα μυστικά της Νεκράς Θάλασσας, το δικό σας μυστικό, με την Goldi. Κάντε τη μέρος της ζωής σας. Αφεθείτε στην πολυτέλεια που σας αξίζει. Από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή, τα μυστήρια της Νεκρά Θάλασσας έχουν συναρπάσει επιστήμονες και μελετητές σε πολλούς τομείς.

Γιατροί, βιολόγοι και δερματολόγοι έσπασαν το μυστικό, ανέλυσαν τις φυσικές ουσίες και τις έβαλαν πάλι μαζί, για δικό σας όφελος, για να μπορέσετε να κάνετε αυτό το μυστικό, το δικό σας μυστικό. Τι θέλει κάθε γυναίκα από τα προϊόντα περιποίησης του δέρματος της; Εσείς τι θέλετε; Θέλετε τα παρασκευάσματα που εφαρμόζετε στο πρόσωπο και το σώμα σας να είναι απαλά στο δέρμα αλλά αποτελεσματικά, με κρεμώδη υφή αλλά όχι λιπαρά, να είναι ανάλαφρα αλλά και θρεπτικά, φυσικά αλλά και καινοτόμα, αρωματικά αλλά όχι πολύ έντονα.

Θέλετε να αφαιρούν την κούραση και να πολεμούν τα σημάδια της ηλικίας, να τα απαλύνουν και να τα βελτιώνουν. Τα scrubs, τα gels και οι απολεπιστές της Goldi περιέχουν, εκτός από άλατα Νεκρά Θάλασσας, συστατικά όπως έλαιο jojoba, έλαιο από πυρήνες βερίκοκου, και εκχύλισμα από ακτινίδια.

Προϊόντα φροντίδας προσώπου

Η σειρά προϊόντων Goldi για το πρόσωπό σας προσφέρει σκευάσματα ανώτερης ποιότητας και παρασκευής για να φροντίσετε το δέρμα σας. Οι lotions, τα scrubs και τα gels καθαρίζουν σε βάθος, οι κρέμες, οι οροί και οι μάσκες θρέφουν και απαλύνουν, αναζωογονούν και ανανεώνουν.

Όλα τα σκευάσματα είναι απαλά με το δέρμα αλλά αποτελεσματικά, εμπλουτισμένα με ιχνοστοιχεία από τη Νεκρά Θάλασσα, αντιγηραντικά συστατικά, αιθέρια έλαια και φυσικά αρώματα. Όλα κυριολεκτικά στις άκρες των δαχτύλων σας. Βυθίστε τα δάχτυλά σας… εφαρμόστε στο πρόσωπό σας… αναπνεύστε το δικό σας αγαπημένο άρωμα… και αφήστε τα μυστήρια της Νεκράς Θάλασσας να κάνουν το θαύμα τους.

Προϊόντα περιποίησης σώματος

Πακέτο λάσπης – κρύσταλλοι μπάνιου – peeling scrub – λοσιόν σώματος – βούτυρο σώματος – κρέμα χεριών και κρέμα ποδιών, όλα αυτά και πολλά άλλα έχουν ειδική σύνθεση με αυθεντικά ιχνοστοιχεία από τη Νεκρά Θάλασσα και διαλεγμένα προσεκτικά από την Goldi μείγματα αιθέριων ελαίων, απολεπιστικά, μαλακτικά και φυσικά αρώματα.

Εφαρμόστε τα με αγάπη, αφήστε το δέρμα σας να πιει τα θρεπτικά συστατικά και να απολαύσει τις ζωογόνες ιδιότητες και δράσεις ομορφιάς των θαυμάσιων αυτών προϊόντων. Το αναζωογονημένο, ανακουφισμένο δέρμα σας θα δείχνει αισθησιακό και μεταξένιο.

Μπορείτε να δείτε από κοντά και να δοκιμάσετε ολόκληρη τη σειρά καλλυντικών υψηλής ποιότητας Goldi στην έκθεση της εταιρίας Vivapharm S.A στην οδό Πεντέλης 110, Μαρούσι, 15126 τηλ.: 210-80.34.403

Η σειρά Goldi είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα φαρμακεία και e-shop.

Πληροφορίες

ΒΙΒΑΦΑΡΜ ΑΕ

Αγίου Ιωάννου 2 Μελίσσια

vivapharm.gr

localStorage.clear();


Πηγή