Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Τι χρειάζεται το δέρμα σου μετά τον ήλιο;

Είσαι ξαπλωμένη στην παραλία με τον ήχο από τα κύματα της θάλασσας να σε νανουρίζει και αδημονείς για το υπέροχο μαύρισμα που θα σου χαρίσει ο ήλιος.

Όσο ευχάριστο κι αν είναι να απολαμβάνεις χαλαρές στιγμές στην παραλία, τόσο δυσάρεστο είναι για την επιδερμίδα σου.

Ο καλοκαιρινός ήλιος θέλει μόνο μερικά λεπτά της ώρας για να προκαλέσει βλάβες στα κύτταρα της επιδερμίδας. Οι υπεριώδεις ακτίνες διαπερνούν σε βάθος τα επίπεδα του δέρματος και μπορούν να κάνουν «αθόρυβα» τη ζημιά. Ακόμα και το θαλασσινό νερό σε συνδυασμό με τις ακτίνες του ήλιου τραβούν από το δέρμα όλα τα ενυδατικά στοιχεία.

Πέρα από την αντηλιακή προστασία που προέχει στην περιποίηση της επιδερμίδας, είναι επίσης απαραίτητη η πλούσια ενυδάτωσή της και κυρίως αμέσως μετά την παραλία.

Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο χρειάζεσαι ένα after sun προϊόν, που δρα άμεσα «ξεδιψώντας» το δέρμα και δροσίζοντάς το.

Αμέσως μετά το ντους, ενυδάτωσε την διψασμένη σου επιδερμίδα με την Elicina® Body Lotion που τη βοηθά να παραμείνει απαλή. Προσφέρει στην επιδερμίδα σου βαθιά ενυδάτωση και αποκατάσταση για να παραμείνει λαμπερή και υγιής.

Με 50% εκχύλισμα από σαλιγκάρι και επιπλέον αγνούς ενυδατικούς παράγοντες και ουσίες που κάνουν το δέρμα απαλό, η Elicina® Body Lotion αποτελεί την ιδανική επιλογή για προστασία μετά τον ήλιο.

ukbr01m1

Με ήπιο άρωμα και αίσθηση φρεσκάδας, χωρίς χρωστικές βοηθά στην αναγέννηση του δέρματος και στην ανακούφιση από ερεθισμούς. Στις ηλιακές φακίδες εκτός των άλλων συστατικών της βοηθά με το γλυκολικό οξύ που περιέχει, κάνοντας απολέπιση στο δέρμα, για να αποβληθούν τα νεκρά κύτταρα που είναι στην επιφάνεια του δέρματος και μεταφέρει εσωτερικά τα συστατικά για την ανάπλαση.

Είναι ιδανική μετά από πολύωρη έκθεση στον ήλιο, αποτρίχωση, αλλά και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για την πρόληψη ραβδώσεων. Για όλους τους τύπους δέρματος και απόλυτα ασφαλής για εγκύους και θηλάζουσες.

Tip: Για καλύτερη αίσθηση δροσιάς βάλε την Elicina® Body Lotion στο ψυγείο για φρέσκια και δροσερή επιδερμίδα όταν ο υδράργυρος ανεβαίνει.

localStorage.clear();


Πηγή